• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


OPASNOST OD STRUJNOG UDARA U PARKU NA RADIĆEVOM TRGU U BJELOVARU

Kako smo prošetali tim parkom vidjeli smo dosta nepravilnosti na stupovima za rasvjetu gdje su neka vrata samo zalijepljena s izolir trakom, tako upozoravamo sve roditelje neka pripaze posebno na djecu dok se igraju.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Čitatelj, čiji su podaci poznati redakciji, poslao nam je uznemiravajuću fotografiju. Naime, iako na njoj nema krvi ona svakako izaziva određeni strah. Na fotografiji možete vidjeti donji dio stupa za rasvjetu u parku na Radićevom Trgu. Na njemu je potpuno otvoren pristup žicama koje provode električnu energiju. Tako se čitatelj s pravom pita tko vodi računa o rasvjeti u gradu Bjelovaru, tko je održava i tko će biti odgovoran ako se dogodi neka nesreća. Ne treba posebno spominjati kako je taj park u svako doba dana ispunjen šetačima sa psima, ali i s često i s roditeljima s njihovom djecom.

Kako smo prošetali tim parkom vidjeli smo dosta nepravilnosti na stupovima za rasvjetu gdje su neka vrata samo zalijepljena sa izolir trakom, tako upozoravamo sve roditelje neka pripaze posebno na djecu dok se igraju.

Ažurirano ( Utorak, 22 Listopad 2013 10:05 )