• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


UPOZORENJE! OPASNOST OD STRUJNOG UDARA U PARKU NA RADIĆEVOM TRGU U BJELOVARU

Ukoliko i vi zamijetite nekakvu opasnost, nepravilnost ili pak nešto što je vrijedno pažnje ili pohvale, svakako nam pošaljite na mail [email protected]

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Čitatelj nas upozorava na problem o kojem smo već jednom pisali isto na dojavu jednog čitatelja. Riječ je rasvjetnom stupu u parku na Radićevom trgu s kojeg je netko skinu poklopac na dijelu gdje se spaja električna energija. Tako je sad u potpunosti omogućen pristup žicama pod naponom te postoji realna mogućnost od strujnog udara. Čitatelj upozorava kako se u tome dijelu parka često šetaju kućni ljubimci, ali i igraju djeca raznih uzrasta.

Ne trebamo ni govoriti koliko su djeca znatiželjna te je dovoljan samo jedan znatiželji dodir kako bi došlo do velike nesreće.

Isto tako čitatelj navodi kako i ostali rasvjetni stupovi nisu ispravni, jer su poklopci na njima pričvršćeni izolir trakom, o tome smo isto već jednom pisali i ništa se nije poduzelo, tako da postoji mogućnost od makivanja i ostalih poklopaca što pak povećava opasnost od strujnog udara.

Nadamo se da će ovo upozorenje dospjeti do onih koji vode brigu o održavanju stupova i da će konačno biti otklonjena ova opasnost.

Ukoliko i vi zamijetite nekakvu opasnost, nepravilnost ili pak nešto što je vrijedno pažnje ili pohvale, svakako nam pošaljite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Ažurirano ( Nedjelja, 12 Siječanj 2014 18:40 )