• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


OVAJ VIKEND U ALCATRAZU: PLESNE VEČERI, VALENTINE IS BACK WITH HOUSE I KUMOVI

Provjerite zašto je Alcatraz jedini zatvor u kojem se rezervira mjesto, u koji se rado ulazi, a nerado izlazi. Vidimo su Alcatrazu!

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR I ovaj vikend veseli i naširoko poznati bjelovarski zatvor Alcatraz spreman je za ludi provod.

★ ČETVRTAK – Dođite i provedite se na plesnoj večeri četvrtkom uz LIVE prijenos SUPER radija 89,00 FM i žive muzike! ULAZ 10,00 kn

★ PETAK – VALENTINE IS BACK WITH HOUSE

Dragi naši dolazi nam Valentinovo blagdan zaljubljenih pa smo odlučili vam prirediti jedan neobičan način da ga proslave, romantika može biti i u dobroj partijani. A pošto ima onih i koji nemaju još svojeg para za Valentinovo mi smo i na njih mislili pa će tako na ulazu svatko dobiti karticu sa brojem, e pa vas zadatak je da nađete svojeg para koji ima taj broj i onda se skupa možete upoznati uz pice koje ćete dobiti kada predočite na sanku da ste par s brojevima. Ambijent kluba bit će u duhu Valentinova, a možda za vas imamo i iznenadnije. Da bi party bio u dobrom štimungu za vas će tu biti:

DJ CARLLEX

Karlo Crnjaković a.k.a DJ Carllex, rođen 1986. godine u Koprivnici.

Oduvijek je gajio ljubav prema glazbi, a već od malih nogu ga se moglo vidjeti kako hoda po dvorištu s kazićem u ruci i preslušava hitove koje su izdavali velikani poput Michael Jacksona, Madonne, AC/DC i drugih.

Igrom slučaja se rodila ideja o DJ-ingu. Obzirom da je veliki zaljubljenik u glazbu, gotovo uvijek mu je na privatnim party-ima bila dodijeljena uloga DJ-a.

Kako mu se to svidjelo, bacio se u potragu za adekvatnom opremom i materijalima kako bi uvježbao vještine te razvio svoj glazbeni stil.

Pristigle su prve ponude za javne svirke koje su se odvijale u lokalnim kafićima gdje je prikupljao dragocjeno iskustvo kako bi svoj put nastavio u diskotekama i noćnim barovima.

Budući da se ne ograničava glazbenim žanrovima, na njegovim gažama možete čuti razne zvukove od rocka, popa, r’n’b-a, rapa do housea.

STEVE FINGERS

Stjepan Prstec, »Steve Fingers« , rođen je u Bjelovaru. Od malih nogu je bio usko vezan za muziku u svim segmentima: još kao klinac sam znao stajati uz radio sate čekajući da puste neku dobru pjesmu da je mogu snimiti na kazetu. No tek sa 14 godina kada je prvi put dosao u disko shvatio je gdje je njegovo mjesto u glazbi i cime se želi baviti. Sa 17 godina počinje osjećati poziv za bavljenje glazbom i sa 17 godina već počinje ostvarivati svoje prve nastupe u Bjelovarskom night baru Zuma.

Područje njegovog stvaralaštva je progressive house, mainroom house, tech house. Počinje prve korake po manjim kafićima, 2009 - te ubrzo dobiva rezidenciju u night barru Zuma. Iako prve ozbiljnije nastupe bilježi već u 2010. godini. 2011- te postaje rezident Cocomo cluba u Novalji te mu je to stalna ljetna rezidencija, pored koje od početka 2015. godine drži i rezidenciju u Orinoco klubu u Koprivnici. Krajem 2015. premješta svoju rezidenciju u Zagreb te postaje rezident kluba Hocus Pocus Također je nastupao u sklopu brojnih boat partya u organizaciji Collegium Travelsa, te je imao prilike biti i dio svjetski poznatog hideout festivala. Nastupao je sa imenima poput Paula Barbata i fremasonsa, jednim od vrhunskih i poznatih DJ- eva sa svjetske scene.

Iskazuje se i u nastupima u News caffe Novalja, Living room Bjelovar, Groove club Zagreb, Don quijote Zagreb, Barfly club Varazdin night bar Alcatraz Bjelovar, Princess Hala Jastrebarsko, beach bar Khala Gajac, Havana club Bjelovar te mnoštvo manjih lokalnih party-a.

★ SUBOTA – Ove subote na Valentinovo nam dolaze u goste popularni »KUMOVI«! DEE JAY BALCANO iz Osijeka će za vas mixati u pauzama!

REZERVACIJE isključivo pozivom na 099/578 4136 svakim radnim danom 8 do 16 sati.

Provjerite zašto je Alcatraz jedini zatvor u kojem se rezervira mjesto, u koji se rado ulazi, a nerado izlazi. Vidimo su Alcatrazu!

Ažurirano ( Srijeda, 10 Veljača 2016 19:24 )