• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ODRŽANA 11. TERENSKA BICIKLISTIČKA VOŽNJA »NOĆ VJEŠTAKA« OKOLICOM BJELOVARA OBILJEŽAVAJUĆI NA JEDAN POSEBAN NAČIN NOĆ VJEŠTICA

Biciklima po poljskim putevima, šumskim stazama i makadamu do HALLOWEEN PARTYA u »Mario-baru«

Prijavilo se pedesetak biciklista iz Bjelovara, ali i drugih gradova u županiji, Garešnice i Daruvara te također iz gradova susjednih županija, Zagreba, Čakovca i Koprivnice

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Biciklistički klub »Bjelovar«  već puno jedno desetljeće organizira noćnu terensku biciklističku vožnju okolicom Bjelovara obilježavajući na jedan poseban način noć vještica. Tako je u petak, 30. listopada, pod istim nazivom »Noć vještaka« po jedanaesti put održana vožnja trasom u dužini 38,5 kilometara od čega je dvije trećine po mekim poljskim putevima, šumskim stazama i makadamu.

Startalo se kao i svih godina u Šenoinoj ulici ispred »Mario-bara« u 18 sati, a cilj je bio kao i do sada opet u »Mario-baru«. Prema broju prijava za ovu noćnu vožnju među terenskim biciklistima vladalo je veliko zanimanje. Prijavilo se pedesetak biciklista iz Bjelovara, ali i drugih gradova u županiji, Garešnice i Daruvara te također iz gradova susjednih županija, Zagreba, Čakovca i Koprivnice.

Poslije noćne vožnje organiziran je kostimirani HALLOWEEN PARTY u »Mario-baru«, uz podjelu medalja »finisher« i  tombola na kojem su mogli sudjelovati svi koji su se toga dana željeli dobro zabaviti. Sve partijanere zabavljao je tamburaški sastav »Prijatelji«.

Biciklistička noć vještica i vještaka  jedinstven je biciklistički maraton koji se vozi noću u specifičnim noćnim uvjetima. Atraktivna trasa obuhvaća sve tehničke aspekte vožnje, prometne kulture, ekologije, ali i zabave te je izuzetan oblik promocije biciklizma i sportski događaj koji je postao originalan bjelovarski turistički proizvod.

Ažurirano ( Subota, 31 Listopad 2015 20:31 )