• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U ARCUS KLUBU U KUTINI

»BOJE LJUBAVI«

Udruga za mlade »Impress Daruvar« na večeri poezije, pjesme, mode i plesa

E-mail Ispis PDF

 

Snimio: Emil Ajazaj

Udruga za mlade »Impress Daruvar« gostovala je 21. veljače 2013. godine u Arcus klubu u programu Boje ljubavi, koji se održao u Kutini. Organizatori ove večeri poezije, pjesme, mode i plesa su Učenički dom Kutina i Design Angelina s kojom ova udruga za mlade održava dugogodišnju suradnju. Program je otvorila plesna sekcija »Impress« koja je izvela premijernu koreografiju s pravim spojem klasičnog i modernog.

U plesnom i modnom dijelu su nastupili: Nevena Bosanac, Ema Bušić, Karolina Hasl, Hana Črnjević, Josipa Abel, Tea Kapetanović, Lucija Ivanković, Jana Pejić, Marinela Tometić, Bruno Taborski, Dubravko Šopar, Magdalena Mijatović, Ana Jesenaš, Matea Horvat, Slađana Pribolšan, Tijana Vokal, Karla Črnjević i Mateo Čihak .

Učenici Učeničkog doma Kutina pripremili su dramsko-scenski program na temu ljubavi, recitirajući stihove poznatih pjesnika, a nije nedostajalo ni smijeha u skečevima na temu ljubavi. Nakon toga uslijedila je modna revija modnog salona Design Angelina, a reviju su nosile učenice Učeničkog doma te profesionalni modeli udruge »Impress Daruvar«. U svečanom dijelu programa prošetao je prvi put pistom i najmlađi maneken Udruge za mlade, Mateo Čihak (8 god) te mu je predsjednica Udruge uručila diplomu za završenu edukaciju modnih osnova i osnova timskog rada. Sudjelovanjem u programu Udruga »Impress Daruvar« i grad Daruvar ispunili su još jedan svoj postavljeni cilj: povezivanje mladih, očuvanje raznolikosti običaja te jačanje društvene odgovornosti mladih.

U glazbenom dijelu programa sudjelovala je i kutinska pjevačka skupina »Rusalke« pod vodstvom Slavice Moslavac s pjesmama ljubavne tematike. Nastupio je i prof. gitare Saša Begović Matošković te polaznici Pop rock škole Sisak. U sklopu priredbe prikazana je i izložba Tradicijske pregače, autorice Slavice Moslavac. Priredba je završila spontano, plesom, kojem se rado odazvao i predstavnik Grada Kutine, Zlatko Grdić.

Ažurirano ( Petak, 01 Ožujak 2013 16:01 )