• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SUBOTNJI NOĆNI ŽIVOT U BJELOVARU

DOBRO RASPOLOŽENJE UZ DRUŽENJE, PLES I SVIRKU UŽIVO

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U šetnji po gradu u subotu 6. travnja, zavirili smo u nekoliko bjelovarskih kafića i klubova da vam prenesemo atmosferu i pokažemo kako se Bjelovarčani zabavljaju.

Šetnju smo započeli Korzom i svratili do Oka Bara. U popularnoj Oki atmosfera se tek zagrijavala. Dobro raspoloženje ispunjavalo je prostor i širilo zarazno dobre vibracije.

S druge strane Korza, u Caffe baru Mystic raspoloženje je već bilo na jednoj višoj razini, tako da smo se jedva micali kroz gužvu, dok nas je pratilo veselo druženje i pjesma prisutnih.

Poslije toga nam je bila potrebna malo duža šetnja da uhvatimo zraka pa smo prošetali do Havana Cluba. U Havani smo zatekli čak i plesnu atmosferu, koju je pratio bend. Gotovo da nije bilo osobe koja nije plesala ili se barem njihala u ritmu.

U Caffe baru Allegro je bila već tradicionalna gužva, a atmosfera praćena veselim ritmovima.

U Caffe baru Alka smo naišli na sramežljivo, ali ipak nadasve veselo rapoloženje. Iako to raspoloženje nismo bili u mogućnosti prenesti na fotografije, društvo je bilo veoma ugodno!

Za kraj smo svratili na koncert u KLUB Bjelovar. U Klubu smo bili na koncertu grupe Muscle tribe of Danger and Excellence i grupe Portman. Svaka na svoj način, grupe su raspalile atmosferu i bacile u trans sve nazočne. Ako su fotografije malo izvan fokusa, to je zato što bengamo!

Ažurirano ( Petak, 12 Travanj 2013 12:39 )