• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KONCERT KOJI JE ODUŠEVIO BAJKERE I NJIHOVE GOSTE

ZABRANJENO PUŠENJE NA MOTO SUSRETU U DIŠNIKU

Moto klub »Rđava škljoca« ugostio je brojne bajkere, ali ulaz je bio dozvoljen i pješacima, uz novčanu naknadu. Najava dobre fešte privukla je obje strane.

E-mail Ispis PDF

DIŠNIK U sklopu moto susreta, u subotu 18. svibnja, održan je koncert grupe »Zabranjeno pušenje« u Dišniku blizu Garešnice. Moto klub »Rđava škljoca« ugostio je brojne bajkere, ali ulaz je bio dozvoljen i pješacima, uz novčanu naknadu. Najava dobre fešte privukla je obje strane.

Susret je započeo još u petak, tako da je nastavak u subotu započeo nešto ranije nagradnom igrom i svirkom grupe »Plagijat«. Međutim, svi su željno očekivali vrhunac susreta, a to je upravo bio koncert »Zabranjenog pušenja«. Iako je poznata pjesma »Karabaja« gotovo himna ponekim bajkerima pa se njihovo oduševljenje najviše iskazalo u trenutcima kada su se začuli ti tonovi, ostatak koncerta nije bilo važno imate li motor ili ne – svi su jednako uživali u poznatim pjesmama i fenomenalnoj atmosferi koju Sejo Sexon, Toni, Robi, Trak, DJ Pavo i Klo uvijek naprave na svojim koncertima.

Ažurirano ( Nedjelja, 19 Svibanj 2013 16:42 )