• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NOĆ VJEŠTICA I VJEŠTAKA U BJELOVARU

Posjetili smo neke od kafića i provjerili kako su se Bjelovarčani proveli u najstrašnijoj noći godine

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Sinoć, 31. listopada slavila se Noć vještica kako u cijelom svijetu, tako i u Bjelovaru. Stoga smo u okruženju raznih čudovišta i stvorenja posjetili neke od kafića i provjerili kako su se Bjelovarčani proveli u najstrašnijoj noći godine.

U caffe bar »Mario« je atmosfera bila tipično rockerska. No, oko pola 10 stigli su biciklisti sa noćne vožnje. Ali zašto je to važno za spomenuti? Naime, već 9. put za redom okupljaju se svi biciklisti željni vožnje, a mogao se prijavit svatko tko je željan adrenalinske vožnje. Vožnja je bila grupna, a prolazili su kroz razna terena, a pogotovo kroz mračne šumske predjele koja su jednostavno dizali adrenalin. Cilj ovakvog okupljanja je što originalnije kostimiranje kroz zabavu i druženje.

Posjetili smo i još neke klubove. Prvi je bio noćni klub »Panda« u kojem je provod bio dosta zanimljiv zbog cijele mračne atmosfere.

Lemon bar je pak ugostio duha opuštenosti koji je stvorio lijepu i toplu atmosferu, što je dalo do izražaja vrhunski ambijent cijelog kafića.

U Havana Clubu ugledali smo tipično zrelo društvo koje slavilo kao i inače.

Na kraju smo posjetili caffe bar Eden, koji je bez obzira što se nalazi izvan centra grada, privlačio pozornost sa različitim simpatičnim tikvama. Osobe koje vole takav ugođaj sa užitkom su se smjestili u tom kafiću...

Ažurirano ( Petak, 01 Studeni 2013 15:04 )