• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


MARTINJSKI VIKEND NA VINOTOČJU I IZLETIŠTU VINA OBITELJI ŠAPIĆ

Posjetitelji su uživali u svakodnevnim ceremonijama krštenja mošta koje je na svoj šaljivi način izvodio naš poznati Martinjski Biskup gospodin Tomislav Matić s kojim su se mnogi fotografirali za uspomenu na ovaj vikend

E-mail Ispis PDF

LETIČANI Ovog vikenda posebno veselo bilo je na izletištu i vinotočju Vinia obitelji Šapić. Velikom ponudom tradicionalnih jela i vina po prihvatljivim cijenama kao i organiziranom zabavom za odrasle ali  i one najmlađe ovaj vikend vrvio je od posjetitelja, a svako večer tražio se stol više za sve one koji su željeli sudjelovati u ceremoniji krštenja mošta i zabavi uz bjelovarske i trojšćanske tamburaše. Dani (i noći) otovrenih vrata koji traju od petka do ponedjeljka privukli su više stotina posjetitelja kako iz našeg grada i okolice tako i iz Zagreba ali i sa Kvarnerskog područja.

Posjetitelji su uživali u svakodnevnim ceremonijama krštenja mošta koje je na svoj šaljivi način izvodio naš poznati Martinjski Biskup gospodin Tomislav Matić s kojim su se mnogi fotografirali za uspomenu na ovaj vikend. Iako su vremenske prilike bile loše to nije spriječilo ni obitelji s malom djecom da dođu jer je za najmlađe bila organizirana posebna zabava u prostoriji za djecu. Upravo ovako organizirane tradicionalne manifestacije uz bogatu ponudu bilogorskih  jela, dobrog vina i smještajne kapacitete mogu doprinijeti razvoju turizma naše županije.

Ažurirano ( Nedjelja, 10 Studeni 2013 13:33 )