• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


JEDINSTVENO MOBILNO KINO U POTPUNOSTI POGONJENO SUNČEVOM ENERGIJOM

SOL KINO SA STILOM ZA OSAM ODRASLIH

U kinu će vam prikazati vlastite video uratke, a posjeduju veliku bazu kratkih videa, od kojih su mnogi s nadahnuti temama vezanim uz okoliš

E-mail Ispis PDF

Sol kino je hvaljeno s ponosom i stilom, a publiku od 8 osoba dočekuju na crvenom tepihu s hostesama i kokicama kako bi osjetili pravi kinematografski doživljaj kratkog filma. Koriste LED video projektor za prikazivanje kratkih filmova u pravom kinematografskom okruženju.

– Za spremanje obnovljive energije sunca koriste solarni generator. Naše fotoelektrične ćelije prikupljaju sunčevu energiju, cak i kada se prikazuju filmovi, tako da nikada ne ostajemo bez energije. – poručuju iz Sol kina.

Sol kino je jedinstveno mobilno kino u potpunosti pogonjeno sunčevom energijom. Locirani su u Ujedinjenom Kraljevstvu. Zavirite unutra i pogledajte kako komforno mogu smjestiti 8 odraslih i pružiti im jedinstveni kinematografski ugođaj.

 

 

U kinu će vam prikazati vlastite video uratke, a posjeduju veliku bazu kratkih videa, od kojih su mnogi s nadahnuti temama vezanim uz okoliš.

Izvor: www.thesolcinema.org

Ažurirano ( Utorak, 05 Kolovoz 2014 21:32 )