• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U CRNOJ GORI ODRŽANA »OLIMPIJADA U DŽABALEBARENJU«

CRNOGORAC PRVAK U IZLEŽAVANJU!

Prije natjecanja u izležavanju održano je i natjecanje u »crnogorskom maratonu« u kojemu se trči na 50 metara, a pobjedu odnosi natjecatelj koji posljednji prođe kroz cilj

E-mail Ispis PDF

MONTENEGRO »Olimpijada u džabalebarenju« u kojoj redovito sudjeluju natjecatelji iz Hrvatske, Srbije i Crne Gore, već se nekoliko godina zaredom održava u Crnoj Gori piše portal 24sata.hr. Jedini cilj svih sudionika, nakon što se okupe u etno selu »Montenegro«,  je što duže ostati u ležećem položaju. Pravila su jednostavna: hrana i piće su dopušteni, ali ne i odlazak na WC.

Crnogorac iz Podgorice, Marko Đurović, srušio je rekord natjecanja te  drugu godinu zaredom postao prvak u »džabalebarenju«. Za obaranje rekorda i osvajanje prvog mjesta morao se izležavati punih 35 sati, a osim dvije titule prvaka, prije nekoliko godina osvojio je i treće mjesto.

– Zadovoljan sam pobjedom, naročito zbog činjenice da se vraćam na tron nakon godinu dana. Konkurencija je bila veoma jaka i korektna. – izjavio je Đurović kojemu je pobjeda osim slave donijela i nagradu u iznosu od 300 Eura.

Prije natjecanja u izležavanju održano je i natjecanje u »crnogorskom maratonu« u kojemu se trči na 50 metara, a pobjedu odnosi natjecatelj koji posljednji prođe kroz cilj.

Ažurirano ( Srijeda, 06 Kolovoz 2014 14:55 )