• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Prolaznici lizali med s guze djevojke u kostimu pčele

Djevojka koja je pristala na izazov zaradila je 250 eura, a guzu joj je lizala i jedna djevojka. Jedan mladić najprije je pristao pa u zadnji tren odustao od lizanja

E-mail Ispis PDF

Foto: YouTube

U moru bizarnih snimki i izazova, ovaj nizozemski oblik zabave privukao je veliku pažnju, ali i naljutio kontroverzne Nizozemce koji misle da se nešto ovakvo ne bi trebalo emitirati, piše Index.hr.

Kako bi zaradila 250 eura, djevojka odjevena u kostim pčele mora u 15 minuta pronaći tri osobe koje će s njene gole guze polizati med. Djevojka je slučajno odabrana na ulici i na brzinu se mora snaći kako bi uvjerila prolaznike da ližu med. U tih 15 minuta ubraja se i vrijeme u kojem ona razmišlja hoće li pristati na izazov.

Oni koji pristanu na to ne dobivaju nikakav novac, samo osjećaj da su nekome pomogli da u džep spremi 250 eura. Djevojka koja je pristala na izazov zaradila je 250 eura, a guzu joj je lizala i jedna djevojka. Jedan mladić najprije je pristao pa u zadnji tren odustao od lizanja.

Emitiranje ove snimke razbjesnilo je Nizozemce, koji misle da se ovakvim sadržajima djeci usađuju krive vrijednosti, posebice o tome kako zaraditi novac.

Ažurirano ( Petak, 20 Studeni 2015 11:03 )