• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Popularna bjelovarska voditeljica Marta u nevolji, s hepiendom

Počelo mi je šuštati onako kako šušti kada je otvoren prozor automobila. Odmah sam se zaustavila i imala što vidjeti – priča popularna Marta

E-mail Ispis PDF

ZAGREB – BJELOVAR Vraćajući se kući s ponoćnog Dnevnika Marta Šimić Mrzlečki vozila se istočnom zagrebačkom obilaznicom, piše Hot.hr.

– Počelo mi je šuštati onako kako šušti kada je otvoren prozor automobila. Odmah sam se zaustavila i imala što vidjeti. Kada sam se pribrala, nazvala sam supruga da ga pitam za savjet, a on me uputio na osiguravajuću kuću kod koje imamo i pravo na pomoć na cesti. S obzirom da mi se nesreća dogodila negdje oko pola jedan ujutro, cesta je bila sablazno prazna, a usto bila je i maglovita noć. Pomoć sam čekala otprilike sat vremena i nije mi bilo svejedno za to vrijeme – priča popularna Marta.

Dodaje kako joj je guma prije toga pukla samo jednom – zbog emisije Dobro jutro, Hrvatska zbog koje je svakodnevno putovala na relaciji Bjelovar–Zagreb.

Ova lijepa voditeljica zbog posla svakog radnog dana »natuče« gotovo 200 kilometara, te u roku od dva-tri mjeseca prođe 15-ak tisuća kilometara, što je godišnji prosjek u Hrvatskoj.

Djelatnici službe pomoći na cesti došli su oko pola dva ujutro, a potom promijenili gumu na automobilu voditeljice. Priča je to koja možda ima zaplet iz horora, no epilog joj je zasigurno u božićnom duhu. Vraćajući se iz Zagreba, Marta je, naime, nosila poklon svome dvoipogodišnjem jedincu Adamu. Poput pravog sv. Nikole, usred noći tiho je ušla u kuću i ostavila poklon u malenoj Adamovoj čizmici.

»SMIJEŠI SE I MAŠI«: Voditeljica vijesti citirala pingvine

– Ono kad u ponoć ideš s posla i na brzoj cesti izgubiš kontrolu nad autom, nekako skreneš na zaustavni trak sa sva četiri i shvatiš da je pukla guma. Hvala Bogu na mobitelima i Pomoći na cesti koju, doduše treba čekati i sat vremena. I onda se voziš do Bjelovara 70 km/h. I dođeš u 3 ujutro, na vrijeme da staviš djetetu čokolade u čizmice! I cijelo vrijeme misliš – eto tako ti treba kad ne znaš sama promijeniti gumu na autu – komentirala je Marta nemili događaj na svojoj Facebook stranici.

Ažurirano ( Nedjelja, 13 Prosinac 2015 19:08 )