• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


E, TO SU JUTRA IZ SNOVA

STAVITE GA U GAĆICE, SLATKO SANJAJTE I PROBUDIT ĆE VAS ORGAZAM!

Na Zemlji trenutno živi oko sedam milijardi ljudi, a tek neznatan broj njih uživa u jutarnjem buđenju, pogotovo ako je u igri nekakva iritantna budilica. Pa zašto onda taj doživljaj ne učiniti ugodnijim? Vrijeme je da upoznate Little Rooster!

E-mail Ispis PDF

Izvor: hot.net.hr

Koncept budilice nije se mijenjao godinama: imamo analogni ili digitalni sat, namjestimo ga da zvoni u određeno vrijeme, a kad ga nakon nekoliko sati začujemo, srdito proklinjemo dan kad smo se rodili i došli u situaciju da se moramo buditi u 6 ujutro.

Razni su inovatori pokušavali malo začiniti cijelu tu priču oko budilice i učiniti je zanimljivom (poput puzzle koju morate riješiti kako bi alarm prestao zvoniti), no stvari se nisu previše promijenile, te nam i dalje ostaje to uistinu grozno iskustvo.

No, Britancu Tonyju Maggsu 2011. godine sinulo je rješenje. Napravio je aparatić koji je nazvao Little Rooster i krenuo u pohod na svijet.

Ono što Little Rooster čini toliko posebnim je činjenica da se zapravo radi o vibratoru koji žena prije spavanja stavi u gaćice, a ujutro se budi uz lagano i ugodno vibriranje, koje naposljetku vodi do orgazma, piše Idesh.net.

Ova igračkica, koja će, vjerujemo, razveseliti mnoge dame diljem svijeta, dolazi u tri boje: bijeloj, ružičastoj i ljubičastoj, a možete je naručiti putem interneta za 69 dolara.

Maggsova igračka za seks vrlo brzo postala je hit, a krajem prošle godine pokušao je lansirati kampanju Indiegogo Crowdfunding za mušku verziju vibratora, no sve je završilo potpunim fijaskom.

Ažurirano ( Subota, 07 Lipanj 2014 15:38 )