• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SLATKE MALE LAŽI

AKO VAM OVE STVARI GOVORI U KREVETU, NE VJERUJTE NITI JEDNU RIJEČ

Jeste li se ikad zapitali o čemu muškarci lažu tijekom intimnih trenutaka u krevetu? Ukoliko imate hrabrosti to otkriti, došli ste na pravo mjesto.

E-mail Ispis PDF

Izvor: hot.net.hr

Muškarci tijekom seksa najčešće lažu o svojim emocijama, što je prilično začuđujuće imajući na umu činjenicu da žene najčešće lažu o orgazmu. Istraživanja su pokazala da i jedni i drugi obmanjuju iz istih razloga – jer se osjećaju umorno, neraspoloženo, ne žele povrijediti partnera ili im je jednostavno dosadno.

No, dok žene najčešće vrište ne bi li partneru dokazale da su postigle vrhunac, iako onaj lažni, muškarci se koriste drugim metodama. Najčešća laž koju izgovaraju tijekom seksa je, vjerovali ili ne, »Volim te«.

Nakon nje, pokazuju istraživanja, slijedi laž »Dušo, ti si najbolja«. Ovim se izrazom koristi veliki broj muškaraca, ali seksualni terapeuti napominju da bi ove riječi mogle paralizirati vezu, odnosno uprskati stvar kada bude bilo najkritičnije.

Laž koja se također našla visoko na ljestvici najčešćih je i »Nikad ne razmišljam o drugoj dok se seksam s tobom«. Svi muškarci, ali i žene, provlače kroz svoje fantazije druge ljude. Ovo je, napominju terapeuti, posve bezazleno za vezu.

Posljednja stvar koju muškarci imaju potrebu često govoriti tijekom seksa je »To što radiš je odlično«. Partner hvali ono što radite samo kako vas ne bi povrijedio. No, od iskrene komunikacije ovisi i kvaliteta seksa, pa bi vam bilo bolje da ovoj i sličnim lažima stanete na kraj. Neće biti lako, ali se isto tako nećete pokajati.

Ažurirano ( Subota, 07 Lipanj 2014 15:35 )