• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


CRNA LISTA

OVO SU NAJGORE STVARI KOJE SE DOGAĐAJU U KREVETU

Jeste li se ikada zapitali koja je najgora stvar koju partner može napraviti u krevetu tijekom prve zajedničke noći? Rezultati istraživanja mogli bi vas iznenaditi.

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Pomalo je to začuđujuće, ali većina ljudi na vrh liste najgorih stvari koje partner tijekom prve zajedničke noći može napraviti u krevetu stavlja pretjeranu želju za maženjem, a to ponašanje većini ispitanika je gore čak i od prljavih plahti i ispuštanja vjetrova, pokazalo je istraživanje. Povlačenje cijelog pokrivača na svoju stranu i hrkanje također se nalaze pri vrhu liste.

Ispitanici u istraživanju zamoljeni su da navedu najčudnije navike partnera s kojima su dijelili krevet, a na popisu se tako našlo pronalaženje tuđih ženskih gaćica ispod plahti, dijeljenje kreveta s 30 plišanih igračaka, a neki su čak otkrili da njihov partner umjesto kreveta ima vreću za spavanje ili pak podlogu za vježbanje joge.

Prema rezultatima istraživanja, koje je proveo Ergoflex, proizvođač madraca s memorijskom pjenom, čak 41 posto ispitanika reklo je kako je pretjerano maženje bila najgora stvar koja ih je odbila od partnera. Druga najgora stvar bile su prljave plahte, a to je reklo 36 posto ispitanika.

Nakon toga na listi se nalazi hrkanje, a to navodi čak 33 posto ispitanika. Povlačenje pokrivača zasmetalo je čak 28 posto ispitanika, a njih 26 posto kaže da su ih potpuno zgrozile neželjene tjelesne funkcije poput podrigivanja i nadutosti, piše Daily Mail.

Najveći broj žena, njih 61 posto, požalio se upravo na pretjeranu želju za maženjem, dok se najveći broj muškaraca, njih 51 posto, požalio na navedene tjelesne funkcije.

Nasuprot tim negativnim, na listi najpoželjnijih stvari za prvu zajedničku noć na prvom mjestu našle su se čiste plahte, a nakon toga doručak u krevetu.

Top pet najnepoželjnijih stvari
1. Pretjerana želja za maženjem (41 posto)
2. Prljave plahte (36 posto)
3. Hrkanje (33 posto)
4. Povlačenje cijelog pokrivača (28 posto)
5. Nepoželjne tjelesne funkcije; podrigivanje, ispuštanje vjetrova (26 posto)

Top pet najpoželjnijih stvari
1. Čiste plahte (40 posto)
2. Doručak u krevetu (35 posto)
3. Samo malo maženja (30 posto)
4. Partner koji mirno spava (27 posto)
5. Velik krevet (16 posto)

Ažurirano ( Subota, 07 Lipanj 2014 15:35 )