• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PREPUSTITE SE

JESTE LI ISPROBALI MALE TRIKOVE ZA NEZABORAVAN SEKS?

Blagdani su vrijeme okupljanja obitelji i prijatelja, a zbog tog dobrog raspoloženja više smo spremniji i za seks. Evo nekoliko savjeta za odličan blagdanski seks i nezaboravno vrijeme s partnerom.

E-mail Ispis PDF

Izvor: tportal.hr

Suosnivačica stranice SexCoachU.com i terapeutkinja Patti Britton objasnila je za magazin Women's Health da je blagdansko vrijeme prepuno dobrih emocija zbog kojih imamo veću potrebu za bliskošću sa svima, a to uključuje i seks s voljenom osobom. Britton predlaže nekoliko jednostavnih načina da se zagrijete i vratite strast u seksualni život.

1. Donje rublje

Ako planirate otputovati za blagdane, nemojte zaboraviti seksi donje rublje. Zagrijavanje može početi već kod kuće. Pokažite partneru što planirate odjenuti i oboje ćete jedva čekati da dođete na odredište.

2. Seksi porukice

Imate li peh da morate raditi u danima između blagdana, ukradite koju minutu na poslu i šaljite si seksi porukice. One su odlična predigra. Osjećat ćete se jako seksi i poželjno, a to znači da ćete imati dovoljno samopouzdanja da se potpuno opustite i uživate u seksu.

3. Zagrijavanje u autu

Morate li otići na neki party ili domjenak, podsjetite jedno drugo na ono što vas čeka poslije. Vratite se u mlade dane i prepustite se zagrijavanju u automobilu. Sigurno ćete jedva čekati da krenete kući.

4. Sakrijte se od svih

Ako ste slučajno otišli kući i nalazite se s obitelji, pripazite da vas ne uhvate u akciji jer će vam još dugo poslije biti jako neugodno. No nađete li dobar kutak za vrući brzinski seks, doživljaj će biti nezaboravan.

5. Jutarnji seks

Kod kuće ste na godišnjem odmoru i pred vama su lijena jutra. Iskoristite ih za maženje i seks, a ako slučajno imate djecu, zaključajte se u sobu i uživajte dok se klinci ne probude.

Ažurirano ( Subota, 07 Lipanj 2014 15:26 )