• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


MENTORSTVO U VJEŠTINAMA VOĐENJA U UDRUZI IMPRESS

VELIKE NADE POLAŽU U MLADE GENERACIJE

U tom razvoju spremni su bezuvjetno dati znanje i iskustvo svakoj osobi koja poželi steći vještine vođenja i prezentiranja

E-mail Ispis PDF

Foto: Karla Črnjević

DARUVAR Rijetko se možemo susresti s time da polaznici dobivaju priliku voditi probe, a upravo to možemo susresti u udruzi Impress koja i nakon održanog tjedna mladih aktivno nastavlja s probama i planovima. Nakon što su voditelji Tanja Herceg i Dubravko Šopar prikupili osvrte o međunarodnom tjednu mladih kroz nekoliko sastanaka od polaznika i njihovih roditelja te želje mladih za aktivnosti slijedeće školske godine, probe su se nastavile dalje.

Priliku za vođenje probe uz mentorstvo imale su i Karla Črnjević, Magdalena Mijatović i Rea Đuras koje su prvi puta održale probu s polaznicima 2. Stupnja modno edukativne sekcije te se iskušale u ulozi voditelja. Nakon toga napravljen je zajednički osvrt sa svim polaznicima na održani sat te su uz mentorstvo predsjednice udruge prošle kroz probleme na koje su naišle prilikom uloge voditelja, moguće načina reagiranja na probleme, prednosti i nedostatke održanog sata te osnove grupne dinamike.

U udruzi velike nade polažu upravo u mlade generacije koje trebaju u budućnosti biti što kvalitetniji voditelji raznih projekata i spremni preuzeti inicijativu, a u tom razvoju spremni su bezuvjetno dati znanje i iskustvo svakoj osobi koja poželi steći vještine vođenja i prezentiranja kako bismo imali što sposobnije mlade generacije.

Ažurirano ( Subota, 06 Rujan 2014 11:52 )