• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


UDRUGA IMPRESS DARUVAR SUDJELOVALA U IZRADI MODNOG KOLAŽA U PROGRAMU PUČKOG OTVORENOG UČILIŠTA NOVSKA

Finalistice izbora za Miss Bjelovarsko-bilogorske županije uključene u nove angažmane

Modni program u Novskoj, ove godine 13. po redu, uvijek privuče veliki broj zainteresiranih, a u ovom kulturnom i modnom programu predstavnici udruge Impress sudjeluju od samih začetaka i time jačaju kulturalnu povezanost nekoliko gradova različitih županija

E-mail Ispis PDF

Foto: Željko Gašparović

Modeli udruge Impress Daruvar i odabrane finalistice izbora za Miss Bjelovarsko bilogorske županije, sudjelovale su, pod vodstvom predsjednice udruge Tanje Herceg, 6. lipnja u izradi modnog kolaža u programu Pučkog otvorenog učilišta Novska. Tjedan mode započeo je modnim snimanjima uz eminentne dizajnere, a završava 20. lipnja velikom revijom kreacija u kojoj će sudjelovati finalistice izbora za Miss Bjelovarsko bilogorske županije i prijavljeni modeli na castingu.

Modni program u Novskoj, ove godine 13. po redu, uvijek privuče veliki broj zainteresiranih, a u ovom kulturnom i modnom programu predstavnici udruge Impress sudjeluju od samih začetaka i time jačaju kulturalnu povezanost nekoliko gradova različitih županija. Novljanski »Tjedan mode« započeo je modnim fotografiranjem, program je nastavljen u ponedjeljak, kazališnom predstavom »Mobitel«. Izložba modne fotografije Denisa Humića je u četvrtak 11. lipnja, a završnica »Fashion Day« – modno zabavni spektakl je u subotu 20. lipnja.

Modno snimanje održano je u Lipiku, s fotografima iz Zagreba Krešimirom Mehičićem i Denisom Humićem iza kojih je dugogodišnje bavljenje umjetničkom i modnom fotografijom, a u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Novska te predstavnika Željka Gašparovića. Modeli Ana Jesenas, Lucija Ivanković, Tena Hrenovac, Ana Kurić, Tanja Herceg, Zvjezdana i Rina u cjelodnevnom snimanju iskazali su svoj profesionalan i pozitivan pristup.

Vizažisti Nera iz Varaždina, Tomislav iz Novske, dok je Ana Jesenas izabrana za uređenje frizura, naglasile su prirodnu ljepotu modela i pazile na svaki detalj tijekom nastanka modne izložbene fotografije. Make up i frizure prilagodili su novoj ljetnoj kolekciji dizajnerice Elene Conjar iz Siska te skupocjenoj haljini Nice d.o.o., dizajnerice Filomene Brkić iz Zagreba.

Cjelodnevni angažman još je jednom potvrdio koliko truda, suradnje, iskustva, znanja, opreme, pozitivnog pristupa, strpljenja, fleksibilnosti i timskog rada mora biti uloženo u stvaranje jedne kvalitetne fotografije za izložbu, a modne fotografije s predzadnjeg snimanja biti će predstavljene 11. lipnja u Pučkom otvorenom učilištu Novska.

Ažurirano ( Utorak, 09 Lipanj 2015 12:03 )