• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Lika Is Adventure – veliki ulazak na kartu hrvatskog adrenalinskog turizma

Pećinski park Grabovača, adrenalinski park Rizvan City i ekskluzivni ranč Linden treat potpisali ugovor kojim započinje projekt »Lika is adventure«

E-mail Ispis PDF

Izvor: likaclub.eu

Ususret nadolazećoj turističkoj sezoni u Lici se priprema jedinstvena avanturistička poslastica koju će omogućiti suradnju naizgled različitih, ali u jednom segmentu itekako povezanih institucija koje su turisti već odavno prepoznali. Njihov zajednički nazivnik je kvalitetna ponuda određenog segmenta adrenalinskog turizma, što je sada rezultiralo udruživanjem u zajedničku ponudu kroz projekt – »Lika Is Adventure«, u čiji uspjeh ne sumnjaju.

Ugovor su tako potpisali Pećinski park Grabovača, jedinstvena speleološka lokaciji i jedini pećinski park u Hrvatskoj, adrenalinski park Rizvan City, centar avantura i pustolovina s raznolikom ponudom aktivnosti u netaknutoj prirodi nedaleko Gospića i Linden treat, luksuzni ranč na Velebitu koji nudi aktivnosti poput jahanja i druženja s konjima, izlete s kanuom, trekking, planinarenje i spiljarenje.

Da je povezivanje ovakvih subjekata koji zajedno mogu objediniti raznoliku i vrhunsku ponudu koju današnji turist očekuje, svjesni su potpisnici ugovora.

– Lika danas može i mora ponuditi vrhunski turizam i biti korak naprijed. Slijediti postojeće trendove, ali i stvarati nove. Mi smo se obvezali stvoriti ponudu kakva još ne postoji u Hrvatskoj i kakvu će specifična populacija adrenalinskih turista sigurni smo prepoznati. S prirodom u kojoj to radimo ne može se mjeriti niti jedna druga regija ili lokacija u Hrvatskoj. Ovdje je adrenalin moguć u punom smislu te riječi, a to ćemo i ostvariti! – naglasila je ravnateljica Pećinskog parka Grabovača Katarina Milković.

Osim adrenalinskog turizma kroz projekt će se popularizirati i prirodni, kulturni, povijesni te naravno gastronomski potencijali regije, a zajedničko dijeljenje troškova promocije i rad na europskim projektima dodatni su benefit koji će osigurati uspješnost projekta.

Ovim potezom Lika sigurno stoji na karti hrvatskog adrenalinskog turizma gdje se već odavno nalazi, ali i diže ljestvicu visoko, jer je konačni cilj međunarodno poznata lokacija adrenalinskog turizma koja zadovoljava sve uvjete modernog turista koji puno očekuje.

Web stranice potpisnika Lika Is Adventure:

www.adria-velebitica.hr

pp-grabovaca.hr

www.lindenretreat.com

Ažurirano ( Utorak, 19 Travanj 2016 11:03 )