• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


STUDENTI I MLADI OPET SU AKTIVNI

SHOWderica opet radi odličan vikend na Šoderici!

Večernji program ove godine ima »krov nad glavom«. Zadnje dvije godine, a posebice zadnje godine obilježile su kiše, pa su se organizatori uz pomoć Pana odlučili pobrinuti da svi ostanu na suhom.

E-mail Ispis PDF

Studenti i mladi opet su aktivni i rade na trećoj SHOWderici! Festival/projekt koji je oživio jezero Šodericu ide u treću godinu i polako raste kvalitetom i brojem uključenih mladih.

Organizatori, Udruga športske rekreacije podravskih studenata osvježila je organizacijski tim s mlađima koji su prošlih godina bili volonteri, koji su sad dio organizacije. Mlađa krv daje nove ideje, ali i skuplja iskustvo. Sve je to dio projekta koji su se organizatori zamislili prije tri godine. SHOWderica nije samo festival za zabavljanje mladih, već i skupljanje iskustva i aktiviranje mladih u kreiranje samog festivala .

Ove godine, datum održavanja je malo pomaknut, pa se neće održavati zadnjeg tjedna u srpnju već predzadnjeg 22. i 23. srpnja. U subotu 23. srpnja, koja je rezervirana za dnevna događanja, održat će se odbojka na pijesku koja je natjecateljski jedan od jačih turnira u sjeverozapadnom djelu Hrvatske. Osim odbojke održati će se još različitih zabavnih turnira koje će organizatori početi uskoro objavljivati.

Večernji program ove godine ima »krov nad glavom«. Zadnje dvije godine, a posebice zadnje godine obilježile su kiše, pa su se organizatori uz pomoć Pana odlučili pobrinuti da svi ostanu na suhom. Ali što je festival bez malo kiše.

SHOWderica će ove godine ugostiti mnogo izvođača i aktivnosti, a da se nadoknadi prošla godina pozvan je opet atraktivan Rave Ann – parti kombi koji će biti smješten u kamp, i koji će napraviti parti do jutra! Petak će ponovno obilježiti Trash parti, a ostatak programa SHOWderica će uskoro objaviti, ali bez sumnje da nas čeka jedno odlično ljeto na Šoderici!

Za sve okupljene u kampu će se održavati tokom dana razna druženja i program, a jedan od tih programa je Beerpong!

SHOWderica vas poziva na odličan parti na Šotki!

Ažurirano ( Četvrtak, 19 Svibanj 2016 17:31 )