• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Slika S lanca na kirurgiju i udomljavanje!
Hvala članovima udruge za zaštitu životinja VAU VAU AMIGO koji su ipak uspjeli dovesti na teren veterinarsku inspekciju i veterinara koji je odmah nakon pregleda psa omamio da mu može skinuti lanac iz rane na vratu te su ga djelatnici bjelovarskog azila ŠAPA prevezli u veterinarsku stanicu na dalju kiruršku obradu – piše napisao pokretač akcije spašavanja Dragutin Franković
Slika Učenici Komercijalne i trgovačke škole uključili se u kampanju »Nije smiješno«
U svakoj učionici i na vratima škole istaknuli su plakate kampanje. Vrlo su otvoreno i aktivno sudjelovali u radionicama i parlaonicama koje je s učenicima provela pedagoginja Ornela Malogorski.
Slika Raspored filmova u bjelovarskom kinu
RADNO VRIJEME KINO BLAGAJNE je od utorka do nedjelje od 10 do 13 sati te sat vremena prije početka prve popodnevne projekcije sve do početka posljednje projekcije. U istom vremenu moguće su i rezervacije ulaznica na broj telefona: 043/ 217-471. Rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 30 minuta prije početka projekcije. U suprotnom će ih sistem automatski poništiti. Ulaznice možete rezervirati bez dodatnih troškova putem interneta tijekom čitavog dana (www.kmcbj.hr) BLAGAJNA NE RADI PONEDJELJKOM, niti se ponedjeljkom primaju telefonske rezervacije.
Slika Proslavi 260. godišnjice Bjelovara pridružila se i Češka obec
Uz predstavnike Grada, svečanom otvorenju nazočili su i Dalibor Rohlik, gradonačelnik Grada Daruvara, Jasna Vaniček Fila, direktorica Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije, Dubravko Adamović, ravnatelj Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar te Jana Staňova', urednica časopisa Jednota.
Slika Sreća da nitko nije pao u rupu!
Lijepa naša Bilogora sa svojim brežuljcima, lijepom prirodom, zelenim livadama, cvijećem i čistim zrakom. Ispod tih brežuljaka ima i nafte i plina i tople vode. To je podzemno blago koje stoji neiskorišteno.
Slika Sedam mjeseci od izbora gospodarstvo je palo u drug plan, vratimo ga u fokus
Gospodarstvo je palo u drugi plan, sedam mjeseci je prošlo od parlamentarnih izbora, ništa se ne događa, izgubljeno je vrijeme na čudne pregovore, a sve ispregovarano je zaboravljeno. Nakon toga na vidjelo su izašle nesuglasice i afere, neefikasnost, nesnalaženje i neznanje. Naš posao je skrenuti pažnju Vladi i građanima da su gospodarstvo i rezultati prioritet, to smo radili dok smo bili na vlasti, to radimo i sada u opoziciji – poručio je predsjednik HNS-a i saborski zastupnik Ivan Vrdoljak
Slika Sara, Petra, Marko i Andrea spremni za velike uspjehe
Kroz klub je do sada prošao veliki broj boraca koji su bili članovi Hrvatske taekwondo reprezentacije od G1 turnira, prvenstva Balkana do Europskih prvenstava
Slika 1. sajam airsofta u Bjelovaru
Organizator Airsoft klub C.A.T Bjelovar
Slika Promicanje zdravog načina života i razmjena informacija vezanih za zdravlje
Aktivnosti su se održale u Daruvaru, ali i na cijelom području Bjelovarsko-bilogorskoj županije te susjednim županijama
Slika IZ SRCA U SRŽ: Što uistinu želiš
Pogledajte treći video blog Igora Pečenjeva
Slika Tamburaški sastav Begini oduševio zatvorenike Alcatraza
Provjerite zašto je Alcatraz jedini zatvor u kojem se rezervira mjesto, u koji se rado ulazi, a nerado izlazi. Vidimo su Alcatrazu!
Slika Sunčana šetnja Bjelovarom
Želimo vam ugodan vikend, ludi večernji izlazak te opuštajući nedjeljni odmor kako biste napunili baterije za novi radni tjedan
Slika Kada se dva muškarca »zaljube« preko matematike
Film je biografska drama o neobičnoj, znanstvenoj, privlačnosti dvojice muškaraca. Ali, što to u znanosti može tako fatalno povezati dvojicu ljudi da biste protegnuli noge i otišli u kino pogledati film u kojemu nema onih »tri Š«: ševe, šore i šege?
Slika Kako dm nagrađuje svoje volontere?!
Sve je počelo na dm-ov 15. rođendan, kako kaže Dijana Košić, područna menadžerica iz dm-a. Prije pet godina odlučili smo svoj rođendan proslaviti na još jedan, poseban način. Tada je sve počelo.
Slika Milan Stanković u Alcatrazu
Provjerite zašto je Alcatraz jedini zatvor u kojem se rezervira mjesto, u koji se rado ulazi, a nerado izlazi. Vidimo su Alcatrazu!