• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


POVODOM MEĐUNARODNOG DANA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA

Opljačkan sam do jaja!

Što bi netko, dakle, sa mojim podacima? Od koga se ja to moram čuvati? Ma, budi ja, kradi sve moje podatke, pljačkaj me podacima, srećo moja, do smrti.

E-mail Ispis PDF

Opljačkan sam do jaja. Što nisu stigli komunisti, marksisti, trockisti i lenjinisti, titoisti, pioniri i drugarice, uspjeli su fašisti, krvopije, ratni zločinci, demokratske partije, parlamentarni pederi i pičke obične, inspekcije, policija, carina, birokracija, članovi familije, poreski organi, vodovod, maturantice iz Kragujevca, pohotne Ruskinje, pauk, privatni ginekolozi, Badel, Pozdrav iz Rovinja i banke. Imam veliko ništa i malo mozga. I onda me tjeraju da obilježim Međunarodni dan zaštite osobnih podataka.

Lopovi, prevaranti, tajkuni, kapitalisti, generali i njima slični zlotvori i jesu osmislili taj Dan. Prvo su nas sjebali, a onda žele da mi obilježavamo dan našeg sjebavanja.

Jer, kakve logike ima da netko ukrade moje podatke? Prije svega, u Hrvatskoj bi vas odmah uhitili i sproveli u riječki zatvor jer ste napisali da je (sada bivša) intendantica riječkog teatra »Madam Rovari« i da bi njen teatar bolje vodili »pijani trgovci konjima«. Nema cile - mile, pravac - riječki zatvor. Nadalje, morali bi, umjesto mene, plaćati alimentaciju.

Platit porez kojeg ne plaćam. Isključili bi vam struju, vodu, telefon, televiziju, internet, mobitel, a ostali bi i bez pelinkovca.

Gdje ćete dobiti posao? Imate 54 godine, a pljucate po Crkvi, Državi, Partijama i nacional - hijenama?

Što bi netko, dakle, sa mojim podacima? Od koga se ja to moram čuvati? Ma, budi ja, kradi sve moje podatke, pljačkaj me podacima, srećo moja, do smrti.

I u moru tih glupih danova, dan napućenih usana, dan istetoviranih lijevih sisa, dan kapulice, dan kad su se svi sjetili da bi, štosa radi, bili u hrvatskom registru nacionalnih izdajnika, dan grmoje, dan crnoje, dan danova crkvenih dana, noćiju i spermastih jutara, u svom tom džumbusu pritupih »dana«, koje histerični mediji obilježavaju jer im urednici imaju upalu misli - Dan zaštite osobnih podataka je kulminacija agresivne gluposti.

I našeg poraza.

(Ukradi me)

Ažurirano ( Četvrtak, 28 Siječanj 2016 09:31 )