• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PREDNOSTI MAMURNOG SEKSA

DOŽIVITE NADPROSJEČNO DUGI VIŠEMINUTNI SEKS

Mamuran muškarac nije najnapaljeniji muškarac na svijetu, ali penis se jednostavno odbija spustiti, pa ako je kreten iole normalan, pošten i čovjek, slijedi vam nadprosječno dugi, dakle višeminutni seks – kod postalkoholne jutarnje dehidracije pimpek ne pada, Ribafish, 9:16.

E-mail Ispis PDF

Muškarce u srednjim godinama više ne možete par puta dnevno natjerati na seks, osim ako se ne koriste plavim dopingom. A to nije sportski. Puno je bolje u tu svrhu pripremiti teren i poševiti ih dvaput tjedno, ali pošteno. Kako nas glupi svjetski poredak tjera da delamo do kasno navečer, tako sve češće pred spavanje nismo za niš, a kako zorom nema šanse da i vi uživate, eto jedan skromni savjet od starog Šaptača ženama, kako da se ogrebete kod svog najdražeg mužjaka za jedan slatki solidni snošajčić.

Frajeri kad pređu tridesetu više cijene dobru žderačinu i pijanku s kvalitetnom ekipom nego seks s nekim s kim je dugo godina u vezi. Nije do vas, stvar je zamora materijala. I u tu svrhu treba pustiti tele da se narolja, ne daviti ga s esemesovima i pozivima gdje je i kad će doći, nego mu fino osloboditi put do kreveta, ostaviti svjetlo u kupaoni i po mogućnosti sendvič i neki sok na stolu. Em će klopom i vodom anulirat alkohol, em će se proprat, a najbolje bi bilo i da mu ne smetate u krevetu, nego da zauzmete mjesto u drugoj sobi. Kako drugo jutro ne mora na posao, iznenadite ga đusom i kavicom, i nježno uđite u sobu, upalite klimu i prozračite sobu. Mirisi će ga probuditi (profesionalke upotrebljavaju i tost s pekmezom), erekcija je u to doba konstantna, i na vama je samo da se uvučete u krevet i lagano ga češkate po leđima. Mamuran muškarac nije najnapaljeniji muškarac na svijetu, ali penis se jednostavno odbija spustiti, pa ako je kreten iole normalan, pošten i čovjek, slijedi vam nadprosječno dugi, dakle višeminutni seks – kod postalkoholne jutarnje dehidracije pimpek ne pada, Ribafish, 9:16.

Postoje još neke prednosti mamurnog seksa, mladić se neće previše kurčiti i divljati jer će ga bol u glavi podsjetiti da to nije mudro, a kako će mu svako malo pozliti, tako će se od nemoći i spustiti dole na šalu, na oralu. Tako da ćete, osim ako se dečec ne zbluje ili zaspi, imati jedan sasvim zanimljiv, potpuno nov doživljaj, koji možete i češće upražnjavati, jer opće je poznato koliko naši ljudi loču. Ipak, kao glavni savjet zapamtite sljedeće – ne pokušavajte ovo isto sa ženama. Bolje da lupate čvegere nervoznoj majci kobri u PMS-u... Ajmo pit!

Ažurirano ( Četvrtak, 11 Srpanj 2013 10:08 )