• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NA STUDIJSKOM ODJELU NARODNE KNJIŽNICE PETAR PRERADOVIĆ U BJELOVARU OTVORENA IZLOŽBA »U KNJIŽNICI DO DIPLOME« TE ODRŽANA RADIONICA »SAMOPROCJENA VLASTITIH POTENCIJALA«

Olakšati studentima kvalitetnije i brže studiranje

Svake godine u sklopu ovoga projekta u Narodnoj knjižnici Petar Preradović organiziraju izložbu završnih i diplomskih radova njihovih korisnika, a savjetnici iz Zavoda za zapošljavanje održavaju radionice za studente i diplomante

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Na studijskom odjelu Narodne knjižnice Petar Preradović u Bjelovaru večeras, 19. veljače, otvorena je izložba »U knjižnici do diplome« te održana radionica »Samoprocjena vlastitih potencijala«.

Projekt »U knjižnici do diplome« pokrenut je 2009. godine. Projekt je trajnog karaktera. Cilj mu je promovirati Knjižnicu i njenu bogatu građu kao podršku visokom obrazovanju, olakšati korisnicima-studentima kvalitetnije i brže studiranje te povezati diplomante sa Zavodom za zapošljavanje i tržištem rada.

Svake godine u sklopu ovoga projekta u Narodnoj knjižnici Petar Preradović organiziraju izložbu završnih i diplomskih radova njihovih korisnika, a savjetnici iz Zavoda za zapošljavanje održavaju radionice za studente i diplomante.

Ažurirano ( Petak, 19 Veljača 2016 20:42 )