• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ČEŠKA OBEC BJELOVAR ODRŽALA IZBORNU SKUPŠTINU

Za predsjednicu ponovo izabrana Miruška Lončar

Na Skupštini se čulo o svim postignućima u prošloj godini, ali i o budućim planovima. Sudeći po novom rukovodstvu Češke obeci, bude se marljivo radilo da se isti planovi i ostvare

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Češka obec Bjelovar, u svom prostoru, održala je godišnju Skupštinu u subotu, 20. veljače.

Prije same Skupštine održao se kulturno-umjetnički program u kojem je kazališna sekcija »Lucerna« održala kazališnu premijeru »Boj o majetek« (Bitka za imetak). Konstantna bitka između ljubavi i novca vrlo uspješno je nasmijala publiku do suza. Na kraju uvijek ljubav pobjeđuje. Za takve uspješne komedije kazališne sekcije »Lucerna« najzaslužniji je Zdenko Trnka, voditelj kazališne sekcije. Tu su naravno i nezaobilazni glumci Miruška Lončar, Veno Horak, Adelka Kanjka, Blaženka Kos, Zdenka Testijan, Blanka Kiđemet, Libuša Horak, Ankica Sedlaček, Raduška Malek i Alenka Blažetić, koji rade scene sa srcem i s puno ljubavi bez kojih kazališta niti ne bi bilo.

Ove godine je bila izborna Skupština pa se biralo novo rukovodstvo.

Skupština Češke obeci jednoglasno je izabrala:

  • za predsjednico – Miruška Lončar
  • za dopredsjednike – Josip Sodomka i Veno Horak
  • ostali članovi Upravnog odbora – Zdenko Trnka, Radmila Malek, Adelka Kanjka, Blanka Goljak, Snježana Srdić, Mirna Iverac, Daniel Srdić, Franjo Jura, Vesna Šoš, Željko Prstec, Mladen Lusavec, Alenka Blažetić, Tihomira Barišić, Blaženka Kos, Mihajlo Lončar, Blanka Kiđemet, Lida Bačak, Ankica Sedlaček, Zdenka Testijan, Zlata Lovrin, Zdenko Pretula i Josip Taritaš.
  • članovi Nadzornog odbora – Neven Oulovski, Tanja Karaula, Libuša Horak, Božena Pal, Jasminka Maltar.

Na Skupštini se čulo o svim postignućima u prošloj godini, ali i o budućim planovima. Sudeći po novom rukovodstvu Češke obeci, bude se marljivo radilo da se isti planovi i ostvare.

Ažurirano ( Srijeda, 24 Veljača 2016 07:44 )