• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U KINO DVORANI CENTRA ZA KULTURU ČAZMA

Održan koncert povodom Međunarodnog dana žena

Koncert »Za mame, tate, bake, djedove... « zamišljen je i provodi se kao svojevrsna generalna proba školskog zbora prije Županijske smotre zborova na kojem se natječu za sudjelovanje na Glazbenim svečanostima hrvatske mladeži u Varaždinu.

E-mail Ispis PDF

Foto: Davor Kirin-Photography

ČAZMA U kino dvorani Centra za kulturu Čazma povodom Međunarodnog dana žena, sinoć 8. ožujka, održana je priredba koju je za mame, tate, bake i djedove organizirala učitelja glazbene kulture u OŠ Čazma Nikolina Brajković-Draguljić kojoj su svojim sudjelovanjem pomogle kolegice, voditeljice izvannastavnih aktivnosti folklora i recitatora.  Na priredbi su nastupali učenici OŠ Čazma i Dramska družina Društva »Naša djeca«  Čazma.

Koncert »Za mame, tate, bake, djedove... « zamišljen je i provodi se kao svojevrsna generalna proba školskog zbora  prije Županijske smotre zborova na kojem se natječu za sudjelovanje na Glazbenim svečanostima hrvatske mladeži u Varaždinu.

Prepunom kino salom gledatelji su dali podršku do sada vrlo uspješnom zboru čazmanske osnovne škole u natjecanjima koja ih očekuju, a maleni folkloraši, tamburaši, recitatori, neizostavni Školski rock band te Dramska družina Društva Naša djeca Čazma svojim uspješnim nastupima pokazali su da je u Čazmi s djecom zaista zahvalno i korisno raditi i stvarati na kulturno-umjetničkom  polju.

Ažurirano ( Srijeda, 09 Ožujak 2016 12:48 )