• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Izložba pisanica u novim prostorijama Kluba žena Bjelovar

Gradonačelnik Korušec čestitao im je na posebnoj izložbi koja pokazuje da članice Kluba njeguju tradiciju i običaje bilogorskih sela

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Članice Kluba žena Bjelovar u svojim novim prostorijama prošli utorak, 29. ožujka, postavile su posebnu izložbu pisanica. Uz pisanice, žene su izložile i ručne radove po kojima je poznat bilogorski kraj. Na otvorenje izložbe došao je i Antun Korušec, gradonačelnik Bjelovara sa zamjenicom Lidijom Novosel. Korušec se zahvalio Klubu žena na pozivu i čestitao im na posebnoj izložbi koja pokazuje da članice Kluba njeguju tradiciju i običaje bilogorskih sela.

– Klub žena Bjelovar postoji već 13 godina i aktivno sudjeluje u raznim aktivnostima. Nekada je bilo puno više druženja i sklapanja prijateljstva s brojnim udrugama. Danas je malo manje, ali ne žalimo se već radimo i nastojimo privući što više članova, ali i naših sugrađana – rekla je Zlata Ribarić te istaknula da Klub žena Bjelovar broji 30-ak aktivnih članica među kojima je i jedan muški član koji je uvijek od pomoći, a na kraju se zahvalila Gradu Bjelovaru na novom prostoru.

Ažurirano ( Četvrtak, 31 Ožujak 2016 22:13 )