• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SPEKTAKULARNA VEČER – ZBOR MATICE UMIROVLJENIKA ODRŽAO PRVI SAMOSTALNI KONCERT U DOMU KULTURE

Bjelovarski slavuji emotivnim nastupom osvojili srca publike

Hrpa čarobnih nastupa prepunih emocija i predivan spoj s publikom idealna su pozivnica za sljedeći koncert Bjelovarskih slavuja

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Bjelovarski slavuji – zbor Matice umirovljenika Bjelovar, u petak uvečer, 1. travnja, održali su prvi samostalni koncert u Domu kulture. Koliki je interes publike bio za ovim mini spektaklom najbolje ukazuje činjenica da je dobar dio posjetitelja koncert odslušao stoječki, a oni koji se zbog velike gužve nisu mogli probiti u dvoranu ostali su u predvorju Doma kulture. Koncert je okupio brojne goste iz društvenog, kulturnog i političkog života, a prvi službeni nastup umirovljenika došao je podržati i Antun Korušec, bjelovarski gradonačelnik. Veliko slavlje uveličali su gosti zbora: Mali folklor Dječjeg vrtića Bjelovar, Pjevački zbor Udruge »Zvrk« Bjelovar, Dom za starije Bjelovar, Pjevački zbor »Zdenčake« Češke besede iz Velikih i Malih Zdenaca i članovi Bjelovarskog kazališta koji su svojim izvedbama oduševili publiku.

Već na samom otvaranju koncerta Bjelovarski slavuji svojim su zavidnim glasovnim mogućnostima, poznatim bilogorskim pjesmama i starim hrvatskim šlagerima opravdali velik interes za koncertom. Velik dio pjesama izvođači su otpjevali su uz podršku cijele dvorane i publika nimalo nije štedjela svoja grla. Ovaj je koncert mnogi opisuju kao spektakularan, posebice stoga što je znano da jer je uglavnom riječ o zboru sastavljenom od amatera koji su mukotrpnim radom i trudom dosegli neslućene granice i na koncu pronašli put do srca bjelovarske publike. Hrpa čarobnih nastupa prepunih emocija i predivan spoj s publikom idealna su pozivnica za sljedeći koncert Bjelovarskih slavuja.

Ažurirano ( Subota, 02 Travanj 2016 07:48 )