• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


MLADA BJELOVARSKA MEZZOSOPRANISTICA MARTINA ĐURĐEVIĆ NASTUPILA U DOMU KULTURE

Koncert svome gradu

Martina Đurđević magistrirala je pjevanje 2015. godine na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu u klasi profesorice Lidije Horvat Dunjko s najvišom ocjenom

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U bjelovarskom Domu kulture u petak navečer nastupila je Bjelovarčanka  mezzosopranistica Martina Đurđević   uz klavirsku pratnju Ive Mrvelja. Martina Đurđević magistrirala je pjevanje 2015. godine na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu u klasi profesorice Lidije Horvat Dunjko s najvišom ocjenom. Martina je ostvarila niz prvih i drugih nagrada na solističkim natjecanjima, u komornim sastavima te u disciplini solfeggio, a godinu dana nakon diplome poklonila je koncert svome gradu.

U Bjelovaru je sve počelo i ovdje sam puno naučila, a što sam sve naučila došla sam pokazati svojim sugrađanima. Ovo je moj prvi solistički koncert u Bjelovaru, pod nazivom Oda gradu. Prvi dio koncerta su moje najdraže pjesme i arije iz studentskog razdoblja, a potom slijedi hommage mojoj ljubavi prema španjolskoj glazbi i usavršavanju u Madridu, rekla je Martina prije početka koncerta.

Na koncertu je bjelovarska mlada mezzosopranistica izvodila djela Vivaldija, Mozarta, Rossinija, Gotovca, de Falle i Verdija.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 25 Travanj 2016 16:51 )