• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRESTIŽNA NAGRADA HRVATSKOG FOTOSAVEZA STIGLA U BJELOVAR

Još jedna potvrda uspješnosti Foto kluba Bjelovar

Ova nagrada pokazuje kontinuirani napredak članova Fotokluba Bjelovar koji pod vodstvom mentorice i predsjednice kluba Zlate Medak nižu nagrade, priznanja, sudjeluju u organizaciji izložbi i mnogih drugih aktivnosti

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Nizu postignuća i rezultata Foto kluba Bjelovar o kojima redovito pišemo na stranicama Zvona vrijedi dodati priznanje koje je dobio Matko Meštrović član kluba. Hrvatski fotosavez svake godina dodjeljuje prestižna priznanja i nagrade. Kriterij i način odabira propisani su Pravilnikom o priznanjima čime se postiže transparentnost i osigurava kvaliteta. Nagrade se dodjeljuju u tri kategorije (nagrada najboljim članicama Hrvatskog fotosaveza, nagrada najboljim članovima, kao i nagrada za mlade članove do navršene 21 godine života).  S posebnim zadovoljstvom možemo javiti da je ove godine nagrada mladom autoru dodijeljena Matku Meštroviću, članu fotokluba Bjelovar.

Ova nagrada pokazuje kontinuirani napredak članova Fotokluba Bjelovar koji pod vodstvom mentorice i predsjednice kluba Zlate Medak nižu nagrade, priznanja, sudjeluju u organizaciji izložbi i mnogih drugih aktivnosti. S posebnim zadovoljstvom prenosimo ovu vijest jer je Matko Meštrović, s napunjenih 17 godina jedan od najmlađih autora koji je primio ovu nagradu. Povjerenstvo za dodjelu sačinjavali su: Petar Dabac, umjetnik fotograf, Tihomir Milovac, viši kustos u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, Boris Cvjetanović, povjesničar umjetnosti i jedan od najeminentnijih umjetnika suvremene fotografije i  Ivan Posavec, umjetnik fotograf što nagradi daje iznimnu težinu.

Ažurirano ( Srijeda, 27 Travanj 2016 14:25 )