• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U SKLOPU BJELOVARSKOGA KULTURNOG LJETA

Knjiški četvrtak s Brunom Šimlešom

Bruno Šimleša iza sebe trenutačno ima sedam knjiga popularne psihologije, čiji se naslovi već godinama nalaze među najprodavanijima u našim knjižarama

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Ovaj tjedan, u sklopu Bjelovarskoga kulturnog ljeta, udruga Revolucija dovodi poznatog hrvatskog televizijskog voditelja i autora knjiga »Ljubavologija«, »U rukavicama mi je ionako prevruće«, »Umjetnost života«. Bruno Šimleša iza sebe trenutačno ima sedam knjiga popularne psihologije, čiji se naslovi već godinama nalaze među najprodavanijima u našim knjižarama. Piše o ljubavi, obitelji, zdravom razumu, Bogu, daje savjete kako kvalitetno živjeti život koji smatra svetim i kako od njega stvoriti, kako kaže, remek-djelo.

– Svjestan sam koliko ambiciozno zvuče te ideje, ali ako su nam suđene najviše visine, šteta je zadovoljiti se osrednjim životom. Šteta je svoj život ne posvetiti ljubavi i stavljati sebe na zadnje mjesto u vlastitom životu – kaže autor.

Slične teme često pronalazimo i u Šimlešinim popularnim emisijama na HRT-u »Svaki dan, dobar dan«. Zašto ga one toliko okupiraju, čime se još bavi u životu te kakva je njegova nova knjiga koja uskoro izlazi, doznajte na Knjiškom četvrtku s Brunom Šimlešom, 20. kolovoza u 20 sati na ljetnoj pozornici pokraj bjelovarskoga Gradskog muzeja. U slučaju kiše, događaj se održava u Bjelovarskom kazalištu, a svaka druga izmjena bit će objavljena na facebook stranici udruge Revolucija.

Veselimo se vašem dolasku!

Ažurirano ( Srijeda, 19 Kolovoz 2015 08:12 )