• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


»Novi Zeland – Život na Jugu« u Bjelovarskom kazalištu

Pridružite nam se u otkrivanju ove daleke i zanimljive zemlje u Bjelovarskom kazalištu, u srijedu 7. listopada s početkom u 19:30 sati – poručuju iz udruge (R)evolucija

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Udruga (R)evolucija u Bjelovar ponovno dovodi popularnog putopisca, Tomislava Perka. Prošle godine upoznao nas je s različitim europskim zemljama, Južnom Amerikom, Azijom, a ovaj put donosi novosti i pregršt zanimljivih priča s novoga putovanja. Nakon pet godina putovanja svijetom i stopiranja po Iraku, meditiranja u budističkom samostanu na Tajlandu, plovidbe preko Indijskog oceana u 13-metarskoj jedrilici, života s Maasai ratnicima u Keniji, Tomislav Perko se odlučio skrasiti na Novom Zelandu.

Cilj mu je bio započeti novu priču, pronaći posao i vidjeti kako izgleda život u jednoj od najsređenijih zemalja na svijetu.

Sedam mjeseci poslije, Tomislav se vratio u Hrvatsku po kojoj trenutačno putuje i održava predavanje »Novi Zeland – Život na Jugu«, na kojem će ispričati svoju novozelandsku priču, odati kako se može jeftino živjeti i putovati u toj skupoj državi, kako naći posao i dati par savjeta svima onima koji razmišljaju o preseljenju na drugi kraj planeta.

– Pridružite nam se u otkrivanju ove daleke i zanimljive zemlje u Bjelovarskom kazalištu, u srijedu 7. listopada s početkom u 19:30 sati – poručuju iz udruge (R)evolucija.

Ažurirano ( Utorak, 06 Listopad 2015 10:39 )