• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KULTURNI I MULTIMEDIJSKI CENTAR BJELOVAR

Raspored filmova u bjelovarskom kinu

RADNO VRIJEME KINO BLAGAJNE je od utorka do nedjelje od 10 do 13 sati te sat vremena prije početka prve popodnevne projekcije sve do početka posljednje projekcije. U istom vremenu moguće su i rezervacije ulaznica na broj telefona: 043/ 217-471. Rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 30 minuta prije početka projekcije. U suprotnom će ih sistem automatski poništiti. Ulaznice možete rezervirati bez dodatnih troškova putem interneta tijekom čitavog dana (www.kmcbj.hr) BLAGAJNA NE RADI PONEDJELJKOM, niti se ponedjeljkom primaju telefonske rezervacije.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Od utorka do nedjelje (26. – 30. travnja) u kino dvorani, koja je u sklopu Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar, možete pogledati sljedeće filmove.

IMA LI STJUARDA U AVIONU


Komedija/SAD/2015.

Utorak u 20 sati – cijena ulaznice 20 kuna

ČOKOLADA


Biografski, drama/Francuska/2016.

Srijeda u 20 sati – cijena ulaznice 22 kune

POGLED S NEBA


Triler, ratni/VB/2016.

Četvrtak u 20 sati (nacionalna premijera) – cijena ulaznice 22 kune

ZLOČINAČKI UM


Akcijski, kriminalistički, drama/SAD/2016.

Peta u 20 sati – cijena ulaznice 22 kune

KNJIGA O DŽUNGLI (3D)


Pustolovni/SAD/2016.

Subota u 11 sati – cijena ulaznice 20 kuna

ČUVARI SNA – kocert slavnih blizanaca BRAĆE TEOFILOVIĆ – povodom MEĐUNARODNOGA DANA JAZZA

U obilježavanju ovogodišnjega, petoga po redu, MEĐUNARODNOGA DANA JAZZA, KMC Bjelovar sudjelovat će s koncertom svjetski slavnih blizanaca BRAĆE TEOFILOVIĆ.

Koncert pod naslovom ČUVARI SNA (istovjetno naslovu njihova prvoga albuma iz 1998.) održat će se u kinodvorani KMC Bjelovara u subotu, 30. travnja 2016. s početkom u 20:00 sati.

Riječ je o vokalnim virtuozima koji svoju glazbenu iznimnost već dva desetljeća potvrđuju diljem svijeta: nastupali su u gotovo svim europskim glavnim i većim gradovima te u Japanu i SAD-u. The Kennedy Center (Washington, DC), The Hall of Honor, (Canadian Parliament, Ottawa), The Franz Liszt Concert Hall (Budapest), The Tchaikovsky Concert Hall (Moscow), The Vienna Konzerthaus-Mozartsaal (Vienna), samo su neke od najprestižnijh glazbenih dvorana u kojima su nastupali, a jednako vrijedni su i njihovi nastupi na svjetskim glazbenim festivalima: World Performing Arts Festival (Osaka), The Sziget Festival (Budapest), The Estivoce Festival (Corsica), Canti di tradizioni (Sardinia), Mehr als Musik (Linz), The Sound of Stübing (Graz), Glatt & Verkehrt (Krems), The Stans Musikstage (Stans, Switzerland). Braća Teofilović nastupala su i održali radionice i u najprestižnijim američkim konzervatorijima: New England Conservatory (Boston), University of Chicago, George Washington University (Washington DC), California Institute of the Arts (Valencia) i Franklin College (Indiana).

Za čudesnu braću Teofilović glazba i žanrovi nemaju granice. Baš kao i ljubav! Uvjereni su kako glazba, kao univerzalna kategorija, komunicira izvan uskogrudnih okvira podrijetla i etnosa te su stoga u njihovu repertoaru zastupljene obrade i makedonskih tradicionalnih pjesama i pjesama s Kosova kao i klapskih pjesama i sevdalinki…

Subota u 20 sati – cijena ulaznice 30 kuna

Ažurirano ( Ponedjeljak, 25 Travanj 2016 09:33 )