• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


GENEVA MOTOR SHOW 2013

KOMADI NA SAJMU AUTOMOBILA U ŽENEVI

Mnoštvo uzbudljivih automobila pokazalo je svoje lice tijekom sajma automobila u Ženevi. Isto su učinile i jednako uzbudljive hostese. Pogledajte fotogaleriju koju smo vam pripremili.

E-mail Ispis PDF

Izvor: netmobil.net.hr

Gotovo je nemoguće da se dosađujete na sajmu automobila. Još ako su uz automobile prisutne i lijepe djevojke, to je još jedan razlog koji će privući pažnju posjetitelja.

Lijepe hostese uvijek prate automobilske sajmove, pa su mnogi doživjeli šok kad su čuli što smjeraju Belgijanci. Naime, belgijska ministrica jednakih mogućnosti Joelle Milquet požalila se nedavno belgijskoj automobilskojfederaciji Febiac koja organizira Bruxelles Motor Show i zatražila da sve hostese koje će se pojaviti na autosajmu budu "primjereno" odjevene.

Prema njezinom mišljenju, izložbe noviteta iz auto i moto industrije posjećuju i brojne obitelji s djecom, pa oskudno odjevene mlade djevojke ne pružaju pozitivan primjer.

Možda zaista i ne pružaju svima pozitivan primjer, međutim ne može im se poreći da ne donose dozu uzbuđenja i energije u svaku promociju automobila.

Pogledajte fotogaleriju ako ne vjerujete!

Ažurirano ( Srijeda, 13 Ožujak 2013 10:37 )