• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NOVOOTVORENA VETERINARSKA AMBULANTA FABIJAN U BJELOVARU NA TRGU A. G. MATOŠA 3, PREKO PUTA GRADSKOG DJEČJEG VRTIĆA

Sve na jednom mjestu za kućne ljubimce

Ovo je ujedno prva veterinarska ambulanta koja je uz ordinaciju spojila i salon za uređivanje. Salon je s radom započeo u srpnju. Profesionalni stol i fen s ionizatorom, te mašinice s nastavcima svih dužina omogućuju ovim diplomiranim groomericama da pse urede kako god njihovi vlasnici požele. U ruke im možete povjeriti i osjetljivije ljubimce jer ovaj salon ima niz šampona prilagođenih osjetljivosti njihove kože i boji dlake.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Veterinarska ambulanta Fabijan, vlasnice Ines Buljan Fabijan, doktorice veterinarske medicine i groomerice, otvorena je sredinom kolovoza u Bjelovaru na Trgu A. G. Matoša. Ambulanta je specijalizirana za sve kućne ljubimce, pse, mačke, kuniće, hrčke, zamorčiće, ribice, pa čak i egzotičnije životinje. Ostvaruju suradnju i sa stručnjacima iz istog područja pa, kako kažu, ako slučaj bude baš specifičan, problem mogu riješiti i uz njihovu pomoć. U sklopu ambulante, u kojoj osim vlasnice radi i još jedna doktorica veterinarske medicine Sanjica Katić, te veterinarska tehničarka profesionalna groomerica Maja Kumparić, nalazi se ordinacija za sve vrste pregleda ljubimaca, između kojih i pregled zuba i ultrazvučno čišćenje zubnog kamenca, zatim kirurgija za operacije i porodiljine zahvate, manji laboratorij za nužne pretrage, te stacionar za ljubimce kojima je potreban nadzor 24 sata zbog bolesti, ili davanje infuzije. Također rade i preventivna cijepljenja.

Ovo je ujedno prva veterinarska ambulanta koja je uz ordinaciju spojila i salon za uređivanje. Salon je s radom započeo u srpnju. Profesionalni stol i fen s ionizatorom, te mašinice s nastavcima svih dužina omogućuju ovim diplomiranim groomericama da pse urede kako god njihovi vlasnici požele. U ruke im možete povjeriti i osjetljivije ljubimce jer ovaj salon ima niz šampona prilagođenih osjetljivosti njihove kože i boji dlake. Vlasnicima će biti bitno znati da je francuska kozmetika koju koriste prirodna.

Cijena grooming tretmana ovisi o veličini psa, pa se cijene kreću od otprilike 150 kuna za male dugodlake pse, pa do 400 kuna za velike pse. Vlasnica Ines Buljan Fabijan ponosno ističe kako nijedan tretman ne rade polovično, pa tako ako odlučite psa dovesti na tretman možete biti sigurni kako će dobiti sve od početnog pregleda stanja, pranja šamponom i regeneratorom, do uređenja šapica, ušiju i zubi. Svakom ljubimcu se otvara karton u kojem se pri svakom dolasku bilježi njegovo stanje kako bi idući tretman bio što prilagođeniji. Iako su uređivanja specifičnija za pse, grooming obavljaju i za ostale ljubimce koji trebaju kupanje, pogotovo ako su u pitanju medicinske kupke. Ovaj stručni tim dostupan je i za savjete o odgoju, držanju, njezi i prehrani kućnih ljubimaca.

U prostoru ambulante na Trgu A. G. Matoša 3, preko puta Gradskog dječjeg vrtića, također možete nabaviti i hranu za svoje ljubimce. Osim hrane nalaze i dodaci prehrani te ampule, ogrlice, sprejevi i tablete protiv unutarnjih i vanjskih parazita. Ambulanta ima radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, subotom od 9 do 14 sati, a izvan radnog vremena imaju stalna dežurstva kada im se po potrebi možete obratiti. Brojevi na koje im se možete obratiti su 099-688-8733 te 043/636-612, a dostupni su i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Ažurirano ( Ponedjeljak, 31 Kolovoz 2015 21:21 )