• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Održan treći Sajam poslova u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji u bjelovarskom hotelu Central

Sajam poslova bila je prilika za neposredan kontakt između poslodavaca i potencijalnih radnika. Sudjelovanje na Sajmu potiče na aktivnost u traženju posla te omogućava partnerstvo svih dionika na tržištu rada.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Treću godinu za redom u hotelu Central danas, 19. listopada, održan je Sajam poslova u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji kojeg organizira Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Bjelovar,

Sajam poslova bila je prilika za neposredan kontakt između poslodavaca i potencijalnih radnika. Sudjelovanje na Sajmu potiče na aktivnost u traženju posla te omogućava partnerstvo svih dionika na tržištu rada. Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Bjelovar organiziranjem sajma želi potaknuti sve sudionike na promišljanje o važnosti ljudskih potencijala, kao preduvjeta za uspješno poslovanje.

Na Sajmu poslova predstavili su se poslodavci iz Bjelovarsko-bilogorske županije, kojima je to bila prilika da neposredno prikupite životopise i obavite razgovor s osobama zainteresiranim posloprimcima.

Nezaposlene osobe, tražitelji zaposlenja, imali su priliku uspostaviti neposredan kontakt s poslodavcima, prikupiti informacije o poslodavcima kao i potrebama na tržištu rada u RH i zemljama EU-e te procijeniti osobne kompetencije prema zahtjevima poslodavaca.

U sklopu Sajma poslova održana je i radionica »Planiraj svoju karijeru« te okrugli stol na temu »Partnerstvo - razvoj - ljudski potencijali«.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 19 Listopad 2015 18:19 )