• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NAJSLAĐA KUĆICA NA ADVENTSKOM TRGU U BJELOVARU

Razveselite svoje najmilije najslađim darovima OPG-a Petrec

Svake godine dajemo med na takmičenje te smo osvojili puno zlatnih žlica, a 2007. godine na Državnom prvenstvu u Osijeku bili smo šampioni, imali smo najbolje ocijenjen med u Hrvatskoj – kaže Siniša Petrec, vlasnik OPG-a Petrec

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Najslađa kućica na Adventskom trgu u Bjelovaru sigurno je od obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Petrec, u kojoj možete kupiti sve pčelinje proizvode. U njoj ćete pronaći najslađe darove s kojima možete razveseliti svoje najmilije za predstojeće blagdane.

OPG Petrec prodaje u ovoj kućici, na Adventskom trgu već petu godinu za redom svoje proizvode, med i ostali pčelinji proizvodi na bazi meda – med, vosak te odličnu medicu.

– Najviše prodajem najjeftiniji med, cvjetni med, ali on nije najjeftiniji zbog toga što je lošije kvalitete, već zbog toga što ga imamo najviše pa ga prodajemo po povoljnoj cijeni. Cijene se kreću od 40 do 80 kuna. Cvjetni med je 40 kuna, 45 do 50 kuna je med od bagrema, po 50 kuna je med od amorfne i med od lipe. Med od kestena je 60 kuna, koji se dobiva iz naših košnica koje se nalaze u okolici Dvora na Uni. Med od Kadulje je 80 kuna, a dobiva se iz naših košnica koje su smještene na otoku Krku. Sav med je iz naših košnica, koje selimo po cijeloj Hrvatskoj. Imamo oko 400 košnica i mi smo među najvećim proizvođačima meda u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Svake godine dajemo med na takmičenje te smo osvojili puno zlatnih žlica, a 2007. godine na Državnom prvenstvu u Osijeku bili smo šampioni, imali smo najbolje ocijenjen med u Hrvatskoj – kaže Siniša Petrec, vlasnik OPG-a Petrec.

Ažurirano ( Utorak, 15 Prosinac 2015 17:02 )