• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U HOTELU CENTRAL U BJELOVARU ODRŽANE STRUČNE EDUKACIJE ZA PČELARE S PODRUČJA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Na jednome mjestu sve o aktualnostima u pčelarstvu

Pčelari su mogli čuti – o tehnologiji pčelarenja, cjelogodišnjem programu praćenja i suzbijanja varoe te drugim bolestima, zakonodavnome okviru registracije objekata u pčelarstvu, novostima u liječenju pčela i još niz stručnih i pčelarima korisnih izlaganja

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Stručne edukacije za pčelare s područja Bjelovarsko-bilogorske županije održane su u subotu, 16.siječnja u hotelu Central u Bjelovaru. Iako su se predavanja trebala održati u Županijskoj komori Bjelovar koja je suorganizator stručnih edukacija, zbog velikog broja prijava za sudjelovanje te nedostatka smještajnih kapaciteta došlo je do promjene lokacije održavanja.

Na izuzetno dobro posjećenome predavanju, pčelari su na jednome mjestu mogli čuti sve o aktualnostima u pčelarstvu, tehnologiji pčelarenja, cjelogodišnjem programu praćenja i suzbijanja varoe te drugim bolestima, zakonodavnome okviru registracije objekata u pčelarstvu, novostima u liječenju pčela i još niz stručnih i pčelarima korisnih izlaganja.

Uz Županijsku komoru Bjelovar, suorganizatori edukacija bili su Savjetodavna služba Bjelovarsko-bilogorske županije, Hrvatska poljoprivredna agencija, Hrvatski pčelarski savez i pčelarski savez Bjelovarsko-bilogorske županije.

Nakon uspješno odrađene suradnje, već sada se između institucija krenulo razgovarati o budućoj suradnji koja bi trebala obuhvatiti i ocjenjivanje kvalitete meda, što je pčelarima svakako vrlo interesantno.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 18 Siječanj 2016 13:32 )