• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRVA PRIVATNA LJEKARNA OTVORENA U REPUBLICI HRVATSKOJ NAKON 1945. GODINE

Zdravstvena ustanova Ljekarna Coner, već 25 godina vaš siguran put do zdravlja

Naš rad je prepoznat i izvan Bjelovara – na zahtjev pacijenta iz drugih krajeva Hrvatske prvi smo otvorili internet ljekarnu u kojom šaljemo dodatke prehrani, dermokozmetiku i medicinske proizvode u sve dijelove lijepe naše, a i šire. Svakodnevno telefonski i elektronskom poštom savjetujemo velik broj pacijenata – poručuju iz Ljekarne Coner

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Ljekarna Coner A. bila je prva privatna ljekarna otvorena u Republici Hrvatskoj nakon 1945. godine. Otvorili su je mlad i ambiciozan bračni par Ana i Marijan Coner. Iz nje se tijekom godina razvila Zdravstvena ustanova Ljekarna Coner koja je i danas obiteljski posao. U tri ljekarne zaposleno je čak 40 djelatnika, od kojih je 15 magistara farmacije i 13 farmaceutskih tehničara.

Tijekom godina osluškivali smo potrebe naših pacijenta i uvodili novosti u ljekarništvu Hrvatske. Prvi smo u ovom dijelu Europe otvorili drive-thru ljekarnu i time omogućili slabije pokretnim pacijentima ili roditeljima s malom djecom da podižu lijekove ne izlazeći iz svoga automobila, a pri tome smo im osigurali kvalitetnu ljekarničku skrb.

Cilj nam je u pozitivnom radnom okruženju koristeći nove mogućnosti i tehnološki napredak, u okviru zakonskih normi postizati najbolje rezultate na dobrobit pacijenata, korisnika naših usluga, zaposlenika i društvenog okruženja u kojem živimo. Želimo da izvrsnost u poslovanju bude naš standard. Zato smo 2010. godine uveli ISO 9001 standard u poslovanje.

Jako nam je bitno da pacijenti dobiju kvalitetnu ljekarničku skrb – zato stalno osluškujemo potrebe i uvodimo inovacije. Uz stalno stručno usavršavanje osoblja, primjerice već nekoliko godina jednostavnim slikovnim naljepnicama na kutijama lijeka pomažemo pacijentima da upamte način uzimanja terapije.

Naš rad je prepoznat i izvan Bjelovara – na zahtjev pacijenta iz drugih krajeva Hrvatske prvi smo otvorili internet ljekarnu u kojom šaljemo dodatke prehrani, dermokozmetiku i medicinske proizvode u sve dijelove lijepe naše, a i šire. Svakodnevno telefonski i elektronskom poštom savjetujemo velik broj pacijenata.

Sve to ne bi bilo moguće bez motiviranog tima koji se stalno educira i usavršava te odličnoj suradnji s bjelovarskim liječnicima koji uvažavaju ljekarnike kao dio zdravstvenog tima.

Iz ljekarništva su izrasle i druge grane obiteljskog poduzetničkog pothvata, sve povezane sa zdravljem, odnosno zdravim načinom života, pa Coner grupa ukupno zapošljava 75 ljudi, poručuju iz Coner grupe.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 22 Veljača 2016 20:33 )