• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PREZENTACIJA I RADIONICA

»OTVORENI DANI EU FONODOVA U BJELOVARU«

Kao nastavak ove »EU akcije« Učilište Algebra pokreće i specijalističku edukaciju »Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova«.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Prezentacija i radionica s nazivom »Otvoreni dani EU fonodova u Bjelovaru« održana je u srijedu 20. ožujka u prepunoj dvorani Županijske komore Bjelovar.

Mario Protulipac, Algebrin predavač i konzultant s višegodišnjim iskustvom u pripremi, provedbi i ocjenjivanju EU projekata, održao je predavanje na kojem su sudionici dobili odgovore na pitanja: što se može financirati, čemu su namijenjeni programi iz fondova, koje tvrtke mogu biti korisnici sredstava, koji su projekti prihvatljivi, koliko vremena treba za pripremu projekta, te brojna druga pitanja. Predavanje je organizirao Algebra centar Bjelovar u suorganizaciji Županijskom komorom Bjelovar.

Alen Kaminski, regionalni koordinator Algebra centra, prenio je i iskustva Grupacije Algebra koja objedinjuje Učilište, Visoku školu za primjenjeno računarstvo i trgovačko društvo Algebra d.o.o., o korištenju novca iz EU i drugih fondova. Također je prenio iskustva te reference Grupacije Algebra u povlačenju odnosno korištenju novaca iz EU i drugih fondova u iznosu većem od 30.000.000 kn.

Kao nastavak ove »EU akcije« Učilište Algebra pokreće i specijalističku edukaciju »Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova«. Edukacija počinje od 2. travnja, a za grupu je predviđena posebna subvencionirana cijena, te naravno dodana vrijednost upisa edukacije u radnu knjižicu kao dodatno zanimanje.

Ažurirano ( Četvrtak, 21 Ožujak 2013 21:28 )