• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


»GRADSKA PEKARA BJELOVAR« PRODANA KUTINSKOJ »LONIJI«

Brend će prilikom ove promjene vlasništva ostati sačuvan, a što se tiče samog širenja Pažin smatra da će ovim putem to i lakše ići

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Početkom tjedna dovršena je realizacija promjene vlasništva nad »Gradskom pekarom Bjelovar«. Informacija koju smo ranije primili, danas je potvrđena od strane Miroslava Pažina, dosadašnjeg predsjednika Uprave i suvlasnika Gradske pekare Bjelovar. Kutinska »Lonia«, članica trgovačkog udruženja »Ultra gros d.o.o.«, ušla je u vlasništvo 88,80% Gradske pekare. Pažin kao razlog navodi ogromne kapacitete koji su Gradskoj pekari potrebni da bi mogla nastaviti sa radom te da bi se proširila.

Podsjetimo, Pažin je i prije navodio kako je jedan od dugoročnih planova za Gradsku pekaru da se njen brend proširi ne samo izvan grada, nego i na okolne županije. Brend će prilikom ove promjene vlasništva ostati sačuvan, a što se tiče samog širenja Pažin smatra da će ovim putem to i lakše ići. Upravo zbog toga je veći dio prodan, i kako sam Pažin kaže, stavio se ispod interesa poduzeća, jer je uvidio kako je za poslovanje i napredak firme ova odluka najbolja. On ostaje manjinski suvlasnik pekare, a što se tiče zaposlenika u proizvodnji i vezanim djelatnostima svi ostaju u radnom odnosu.

Ažurirano ( Četvrtak, 28 Studeni 2013 17:56 )