• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NARUČITE PIZZU PUTEM INTERNETA!

PIZZERIA COSANOSTRA PRVA U BJELOVARU UVELA MOGUĆNOST ONLINE NARUDŽBE

Dostava pokriva cijeli grad i bližu okolicu a vrijedna ekipa se uvijek trudi da narudžba što prije stigne na svoje odredište

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Koliko često se nađete u stiuaciji da u današnje užurbano vrijeme, praćeno visokim razinama stresa na dnevnoj bazi, dođete kući i preumorni da biste kuhali pronađete utjehu u dostavi tradicionalnog talijanskog jela poznatog diljem svijeta? Pizza je sa svim svojim slasnim varijacijama postala sastavni dio svake kuhinje, pa vjerojatno svi imaju svoj poseban recept, ali nekako uvijek najslađe bude kad taj posao prepustite vrhunskim pizzeriama koji će vam gotovo jelo donesti na kućni prag. Jedna od takvih pizzeria je i Cosanostra u Bjelovaru.

Bjelovarčanima već dobro poznata Cosanostra je obiteljski posao braće Mišir, pa je možda i to onaj dodatni štih koji joj daje posebnost, kao i u tradicionalnim talijanskim pizzeriama. Nakon godinu i pol kako rade stekli su već i svoje vjerne mušterije i stalnu klijentelu, zbog čega su jako zadovoljni. Međutim, ne prežu ni od daljnjeg razvoja. Pokušavaju se prilagoditi tržištu i postati još pristupačniji s nižim cijenama i širom ponudom jela, pa su tako uveli nove pizze i jela s roštilja, ali i sendviče. Neke novine su još u planu u naredno vrijeme, a ukupnom ponudom pokušavaju pokriti kompletnu potrebu od brzih jela, preko gableca, do restoranskih jela. Za kupce i goste imaju besplatni broj na koji se može javiti narudžba, a jedna od novina i ono što ih je izdvojilo od konkurencije je i mogućnost online narudžbe. Opcija online narudžbe postoji već mjesec dana, i čini se kako je javnost jako dobro prihvatila tu mogućnost jer pizzeria Cosanostra redovno prima narudžbe tim putem, a potražnja sve više raste. Link za online narudžbu možete pronaći i na facebook stranici pizzerije Cosanostra, ali i na našoj stranici ovdje. Dostava pokriva cijeli grad i bližu okolicu a vrijedna ekipa se uvijek trudi da narudžba što prije stigne na svoje odredište.

Ažurirano ( Srijeda, 15 Siječanj 2014 19:07 )