• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


10 GODINA USPJEŠNOSTI AUTOŠKOLE »FORMULA«

AUTOŠKOLA S NATPROSJEČNOM PROLAZNOŠĆU NA ISPITIMA

S preko 200 polaznika u prošloj godini ova autoškola nadmašuje državni prosjek upisanih kandidata, i među vodećim je autoškolama u Hrvatskoj. Vozni park se sastoji od 6 automobila – BMW 1, Toyota Auris, dvije Ford Fiesta-e, Opel Corsa, i Audi A3, dva motocikla – Yamaha 125 i Kawasaki ER-6n, te mopeda Peugeot Speedfight2

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U siječnju ove godine, autoškola »Formula« iz Bjelovara proslavila je 10 godina svog postojanja. Iako je jedna od mlađih škola u Bjelovaru, po broju polaznika upisanih u godini je druga najjača škola u županiji, što je zaista impresivan podatak.

Razgovarali smo sa stručnim voditeljem i predavačem ing. Borom Rudićem, koji je ujedno i vlasnik ove autoškole, kako je postigao tako značajan rezultat. Iako priznaje da kad je počinjao razmišljati o poslu kojim će se baviti nije imao na umu da će otvoriti autoškolu, danas ipak stoji iza svojih rezultata. Nakon dugogodišnjeg rada kao instruktor u Velikoj Gorici, Sisku i Bjelovaru, odlučio je kandidatima pružiti naobrazbu na način na koji je nakon tog iskustva smatrao da je najbolji. Iako to na prvu može zvučati malo čudno, u prilog gospodinu Rudiću ide činjenica da u svojoj školi ima natprosječnu prolaznost na ispitima, pogotovo kad je riječ o vožnji.

Nakon nekoliko godina poslovanja, na državnoj razini su se mijenjala pravila o poslovanju autoškola i o obrazovanju samih predavača i instruktora. »Formula« se uspješno prilagodila novim pravilima i nastavila kvalitetno podučavati mlade vozače. Trenutno je u školi zaposleno 5 instruktora, a gospodin Rudić iako ima licencu za instruktora ograničen je satima zbog činjenice da je i predavač, pa prepušta instruktorski posao svojim zaposlenicima. S preko 200 polaznika u prošloj godini ova autoškola nadmašuje državni prosjek upisanih kandidata, i među vodećim je autoškolama u Hrvatskoj. Vozni park se sastoji od 6 automobila – BMW 1, Toyota Auris, dvije Ford Fiesta-e, Opel Corsa, i Audi A3, dva motocikla – Yamaha 125 i Kawasaki ER-6n, te mopeda Peugeot Speedfight2. Kandidati mogu objave o početku predavanja pratiti na Facebook stranici autoškole , ili na web stranici. Maksimalno se upisuje do 32 polaznika, i u tom slučaju su podijeljeni u dopodnevnu i popodnevnu skupinu. Tako jedna skupina broji maksimalno 16 polaznika, a to rezultira činjenicom da se svakom kandidatu može kvalitetno posvetiti, što objašnjava natprosječno dobre rezultate na ispitima. Uz to, autoškola garantira najnižu cijenu školarine od 5699 kuna za B kategoriju, a dodatne cijene ispita i ostalih kategorija možete provjeriti na njihovoj web stranici.

Ažurirano ( Četvrtak, 17 Travanj 2014 13:16 )