• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U SJEĆANJE NA BJELOVARSKU MOTORISTIČKU LEGENDU – MARIJANA KRMPOTIĆA MIXERA

BJELOVARSKI MOTORISTI IZVEST ĆE ATRAKTIVNU VOŽNJU SPRETNOSTI

Bit će organizirano i prikupljanje sredstava za humanitarne aktivnosti kluba

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Moto klub Bjelovar uz potporu udruge Savez za pravedno društvo organizira aktivnosti u znak sjećanja na svog kolegu i prijatelja Mixera povodom godišnjice njegove prerane smrti 26. 8. 2013.

Na godišnjicu Mixerove smrti, utorak, 26. kolovoza 2014. od 16:00 do 17:30 sati na bjelovarskom korzu članovi Moto kluba Bjelovar prezentirat će dugogodišnji rad kluba u kojem je Mixer bio istaknuti član gotovo 40 godina.

Motoristi će za okupljene građane izvesti svoju, uvijek atraktivnu, vožnju spretnosti, a na velikom video zidu bit će prikazan film Budnica, jedna od brojnih poznatih i atraktivnih aktivnosti kluba kojom Moto klub već godinama promovira, ne samo motorističke sportove, nego i cijeli naš grad.

Uz atraktivne aktivnosti bit će organizirano prikupljanje sredstava za humanitarne aktivnosti kluba (konkretno za pomoć u liječenju oboljelih članova kluba) prodajom majica posebno tiskanih za tu prigodu. Nakon polaganja vijenca na Mixerov grob, za njega će se u katedrali služiti sveta misa s početkom u 18 sati.

Ažurirano ( Petak, 22 Kolovoz 2014 11:28 )