• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


DAN RUŽIČASTE VRPCE U BJELOVARU

PROŠETAJTE BJELOVARSKIM KORZOM I PREGLEDAJTE IZLOŽBU

Obilježava se tradicionalno svake prve subote u mjesecu listopadu. Udruga žena oboljelih od karcinoma dojke Biser Bjelovar organizirat će prigodnu prodaju njihovih rukotvorina, majica, te podjelu edukativnih materijala.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Iz Udruge žena oboljelih od karcinoma dojke Biser Bjelovar pozivaju vas da im se pridružite 4. listopada u 10 na njihovom štandu ispred DM-a, a povodom Dana ružičaste vrpce koji se tradicionalno obilježava svake prve subote u mjesecu listopadu. Tim povodom organizirat će prigodnu prodaju njihovih rukotvorina, majica, te podjelu edukativnih materijala. Također će u suradnji s udrugom »Sve za nju« iz Zagreba organizirati i izložbu edukativnih panoa o rizicima, prevenciji i liječenju raka dojke po izlozima na bjelovarskom korzu.

– Kako je dio obilježavanja Dana ružičaste vrpce tradicionalno i šetnja, to bi i mi obilježile taj dan, zajedno s vama, simboličnom šetnjom po korzu i pregledom naše izložbe. Nadamo se skorom viđenju! – poručuju iz Udruge žena oboljelih od karcinoma dojke Biser Bjelovar.

Ažurirano ( Četvrtak, 25 Rujan 2014 12:19 )