• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PREDAVANJE DEKANA EKONOMSKOG FAKULTETA U RIJECI DR. SC. HERIA BEZIĆA GDJE ĆE PREDSTAVITI MOGUĆNOSTI UPISA U NASTAVNOM CENTRU BJELOVAR

ZAVRŠETKOM PROGRAMA POLAZNIK NE STJEČE AUTOMATSKI UVJETE ZA UPIS

Svaki fakultet ima pravo odrediti svoje vlastite uvjete upisa na diplomske studije, koji ne moraju nužno odgovarati uvjetima Ekonomskog fakulteta u Rijeci

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Dekan Ekonomskog fakulteta u Rijeci dr. sc. Heri Bezić održat će predavanje u subotu 4. listopada u 16 sati u prostorijama Nastavnog centra Bjelovar, koji se nalazu u Ulici Antuna Branka Šimića, gdje će predstaviti mogućnosti upisa u Nastavnom centru Bjelovar.

Upisi na Razlikovni program za diplomski studij započeli su 15. rujna 2014. godine i traju do 15. listopada 2014, a polaznici Programa upisuju se u Nastavom centru u Bjelovaru, gdje će i pohađati Program.

POHAĐANJE RAZLIKOVNOG PROGRAMA ZA UPIS NA DIPLOMSKI STUDIJ

Programi za stjecanje uvjeta za upis na diplomske studije na Ekonomskom fakultetu u Rijeci dio su programa cjeloživotnog obrazovanja. Drugim riječima, polaznici Programa ne stječu status studenta, pa tako ni studentska prava i obveze.

Ne priznaju se istoimeni predmeti koji su položeni na Ekonomskom fakultetu Rijeka ili bilo kojem drugom visokom učilištu. Studenti iz sjeverne Hrvatske moći će odslušati i polagati neke od predmeta i u Nastavnom centru Bjelovar. Po završetku Programa, odnosno nakon položenih svih ispita, polaznik dobiva potvrdu o završenom Programu u kojoj se navode svi položeni predmeti te postignuti uspjeh.

Nakon završenog Programa polaznici ne dobivaju stručni ili akademski naziv, nego Potvrdu o završenom Programu. Završetkom Programa polaznik ne stječe automatski uvjete za upis na bilo koji drugi ekonomski ili srodni fakultet. Naime, svaki fakultet ima pravo odrediti svoje vlastite uvjete upisa na diplomske studije, koji ne moraju nužno odgovarati uvjetima Ekonomskog fakulteta u Rijeci.

Razlikovni program se sastoji od 4. kolegija i završnog ispita:

Mikroekonomije, Makroekonomije, Međunarodne ekonomije, Izbornog kolegija i završnog rada. Ukupno 30 ECTS bodova.

Ažurirano ( Četvrtak, 02 Listopad 2014 19:37 )