• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PLESNO NATJECANJE U STANDARDNIM I LATINSKO-AMERIČKIM PLESOVIMA U KOMBINACIJI 10 SPORTSKIH PLESOVA

HRVATSKA PLEŠE U GAREŠNICI

To je prvo takvo natjecanje ikada održano u Garešnici, a održat će se pod pokroviteljstvom Grada Garešnica i Bjelovarsko-bilogorske županije

E-mail Ispis PDF

GAREŠNICA državno prvenstvo Hrvatske, plesno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima u Kombinaciji 10 sportskih plesova, održat će se u subotu 18. listopada u sportskoj dvorani Srednje škole u Garešnici. To je prvo takvo natjecanje ikada održano u Garešnici, a održat će se pod pokroviteljstvom Grada Garešnica i Bjelovarsko-bilogorske županije. Nositelj i organizator ovog natjecanja je Športski plesni klub »H-8« Bjelovar član Hrvatskog sportskog plesnog saveza.

Na državnom prvenstvu očekuju se dosadašnji državni prvaci kao i plesne zvijezde s TV-a, među njima Ištvan Varga, Damir Horvatinčić, Vedran Sraga, Mateo Krcić sa svojim partnericama.

Natjecanje kreće od 13 sati a završnica i finale od 19 sati.

Na natjecanju bit će i plesni par ŠPK »H-8« David Ljevar-Vana Četković.

Očekuje se da će natjecatelje pozdraviti gradonačelnik Garešnice Velimir Žunac i župan Bjelovarko-bilogorska županije Damir Bajs.

Ulaznice se mogu kupiti na dan natjecanja za tribine po cijeni 40 kuna (djeca imaju popust), a VIP stolica po 100 kuna.

Provedite subotnje veće uživajući u ritmu prekrasnih plesnih koraka i plesnim vještinama natjecatelja, najboljih hrvatskih sportaša standardnih i latinsko-američkih plesova.

Ažurirano ( Petak, 10 Listopad 2014 18:51 )