• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


POČELE SU PRIPREME ZA 21. GODIŠTE PUČKOG KALENDARA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE ZA 2015. GODINU.

ČVOR IZ BJELOVARA POZIVA SVE ŽITELJE ŽUPANIJE NA SURADNJU

Rado ćemo prihvatiti i objaviti svaku dobru pjesmu, pripovijetku, feljton, članak vezan uz ovaj naš kraj i njegove ljude, prošlost, sadašnjost i budućnost – poručuju iz izdavačke kuće

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Izdavačka kuća ČVOR iz Bjelovara radi na novome izdanju knjige Pučki kalendar Bjelovarsko-bilogorske županije za slijedeću, 2015. godinu. Da bi naredno godište bilo zanimljivo i kvalitetno, te opširno, pozivamo na suradnju sve žitelje naše Bjelovarsko-bilogorske županije, čitatelje i prijatelje koji se bave pisanjem, bez obzira jesu li do sada objavljivali u Pučkom kalendaru ili ne. Rado ćemo prihvatiti i objaviti svaku dobru pjesmu, pripovijetku, feljton, članak vezan uz ovaj naš kraj i njegove ljude, prošlost, sadašnjost i budućnost. Dobro će nam doći i zabilježene, šale, pitalice, zagonetke, narodne izreke našeg kraja.

Prilozi mogu biti poslani napisani u bilo kojem programu za obradu teksta. Rukopise primamo zaključno do 15. 11., a nakon ocjene uredničkog odbora suradnici će biti obaviješteni hoće li im rukopisi biti objavljeni ili ne. Na suradnju pozivamo i naše likovne umjetnike, kao i majstore tj. amatere fotokamere. Njihovi prilozi također će dobro doći i obogatiti će kalendar. U obzir dolaze svi oblici likovnih priloga i fotografija.

Novi Pučki kalendar BBŽ za 2015. godinu trebao bi iz tiska izaći do 15. prosinca 2014. godine te se moći nabaviti u prodaji u prostorima Čvora u Bjelovaru.

Svoje priloge šaljite na našu adresu: ČVOR d.o.o., 43000 Bjelovar, Matice hrvatske 24, te na telefaks 043/243 337 ili na e-mail  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Ažurirano ( Četvrtak, 23 Listopad 2014 10:31 )