• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


UPOZNAJTE TURISTIČKU PONUDU DARUVARSKOG KRAJA NA CVJETNOM TRGU U ZAGREBU

U sklopu toga predstavit će se turistički ponuđači na 15 štandova

E-mail Ispis PDF

DARUVAR – ZAGREB Grad Daruvar i Turistička zajednica Daruvar – Papuk organiziraju, u suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom, predstavljanje turističke ponude destinacije Daruvar – Papuk sutra, 25. listopada, na Cvjetnom trgu u Zagrebu od 8 do 21  sat. U sklopu toga predstavit će se turistički ponuđači na 15 štandova.

– Daruvarske toplice, Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju i Termalni vodeni park »Aquae Balissae« će predstavljati našu najstariju tradiciju, a to su termalne ljekovite vode koje se u Daruvaru koriste još od doba Rimljana, zatim bogatu povijest i tradiciju vinogradarstva i vinarstva pretočenu u kvalitetnu i jedinstvenu turističku ponudu predstavit će članice Daruvarske vinske ceste kvalitetnim daruvarskim vinima i sirevima, prve vinske ceste u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, dok će kompletnu ponudu upotpuniti i ponuda jedinstvenog piva Pivovare Daruvar spravljenog po stoljetnoj češkoj recepturi. Ostatak vinske ponude bit će predstavljeno na štandu Daruvarske vinogradarske zadruge.  Također svoju ponudu će predstaviti i OPG Bilek , Zlatno polje, zatim Pčelastvo Daruvar i Duga grana koji će svima zainteresiranima ponuditi i predstaviti svoje proizvode od meda, suvenire i daruvarske likere, a OPG Jareš i Sirana Biogal će se predstaviti sa svojim jedinstvenim sirevima – poručuju iz Turističke zajednice Daruvar – Papuk.

Također, zajedno s njima na Cvjetnom trgu će biti grof i grofica Janković, utemeljitelji grada Daruvara, a multikulturalnost grada bit će prikazana kroz Češku besedu Daruvar.

Sve prisutne na Cvjetnom trgu zabavljat će tamburaši KUD-a "Kamen" Sirač koji će kroz pjesmu predstaviti i etno tradiciju te kulturno nasljeđe destinacije.

Dođite sutra na Cvjetni trg i upoznajte Daruvar i zavolite život!

Ažurirano ( Petak, 24 Listopad 2014 15:21 )